Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Morgenstund har guld i mund

Solen har rigtig magten her til morgen, det er ikke nær så koldt som de foregående dage, eller også er det bare fordi, at jeg er ved at vende mig til de kølige morgenvinde. Min forhave, indgangspartiet eller hvad sådan noget nu hedder, blev også pyntet lidt op med krukker i går.

Jeg er så heldig at den vender mod øst så, den lille morgenterrasser er et fantastisk sted at sidde og nyde teen. Det har jeg dog ikke gjort i dag, dertil er det stadig en smule for koldt. Men inden længe, så er den perfekt.

I dag er formiddagen afsat til lidt kontorarbejde og når jeg har lavet de jeg skal, smutter jeg ud i haven og går igennem de to nyanlagte bede en sidste gang, derefter skulle de gerne være klar til at blive plantet til men diverse stauder og et par enkelte blåbærbuske.

Morgenstund har guld i mund og det må jeg så sandelig sige, passer meget godt på i dag. Godmorgen.

4 kommentar

  • Catarina
    15. april 2010 at 09:38