Menu
Arbejdslivet / Haveliv / Kvindeliv

Morgenstund har guld i mund

Solen har rigtig magten her til morgen, det er ikke nær så koldt som de foregående dage, eller også er det bare fordi, at jeg er ved at vende mig til de kølige morgenvinde. Min forhave, indgangspartiet eller hvad sådan noget nu hedder, blev også pyntet lidt op med krukker i går.

Jeg er så heldig at den vender mod øst så, den lille morgenterrasser er et fantastisk sted at sidde og nyde teen. Det har jeg dog ikke gjort i dag, dertil er det stadig en smule for koldt. Men inden længe, så er den perfekt.

I dag er formiddagen afsat til lidt kontorarbejde og når jeg har lavet de jeg skal, smutter jeg ud i haven og går igennem de to nyanlagte bede en sidste gang, derefter skulle de gerne være klar til at blive plantet til men diverse stauder og et par enkelte blåbærbuske.

Morgenstund har guld i mund og det må jeg så sandelig sige, passer meget godt på i dag. Godmorgen.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Helle K.
  15. april 2010 at 09:14

  Det var en dejlig morgen – jeg gik med Emma nede i mosen/skoven/dyreparken og nød både vejret og morgenen.
  Jeg har tilbragt flere timer på terrassen i denne uge – så nu er jeg temmelig rød/brun i ansigtet – det elsker jeg 🙂 altså at få sol i ansigtet.

  SVAR
  • Catarina
   15. april 2010 at 09:38

   @Helle K.: Jeg har ikke fået ret meget farve, nærmest intet, men ejg har heller ikke let ved at få farve og så hjælper det jo heller ikke at gå med næsen nede i jorden. 😉

   SVAR
 • Fru E
  15. april 2010 at 16:38

  Det var nu koldt i morges da jeg kørte hjemmefra og der var lidt is på ruden af bilen. Men nu er det jo skønt. Hyggelig lille terrasse I har der 🙂

  SVAR
  • Catarina
   16. april 2010 at 06:23

   @Fru E: Ja, Søren siger også at han jævnligt har is på ruden, men bare det at det så hurtigt stiger i graderne, det er da for fedt. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar