Krukkeri

14. april 2010

Så er de fleste af mine krukker og potter blevet plante til. Jeg startede 9:30, med at smutte til skomageren for at hente et par sko som skulle have nye hæle. De var færdig og er nu næsten så gode som nye.

Efter skomagerbesøget i Rosengårdscentret, kørte jeg over i Bauhaus i Odense efter 150 l pottemuld, 2 fletkasser, i bedste IKEA indpakning til kapilærkasser, som jeg også købte to af, samt 2 plantesække. Da alle se ting var kommet ind i Peugeotern, var den proppet og jeg vendte næsen hjemad og fik læsset af. Derefter kørte jeg igen til Odense, denne gang til Bauhaus’ nabo, Plantorama, hvor en masse skønne blomstrende planter kom med hjem. da jeg havde fået læsset bilen, var den atter fuld og jeg måtte igen hjem og vende. Da jeg endnu engang havde tømt bilen kørte jeg igen til Odense, men denne gang ikke så langt, kun ca. 12 km, da jeg kun skulle i Silvan efter et hegnsmodul og som nævnt i forrige indlæg, kune det ikke gå ind i bilen.

Efter at den første irritation havde lagt sig, gik jeg igang med at plante alle blomsterne ud i potter og krukker. Det er et arbejde som virkelig er afslappende og jeg stornød at sidde der i den dejlige forårssol og få jord op under neglene. Da Søren kom fra arbejde, snuppede jeg Alfaen og satte kursen mod Silvan og fik hente min manglende hegnsfag.

Nu er alle krukkerne vandet godt igennem og er klar til at blive nydt hele den dejlige lange sommer. Jeg havde dog forregnet mig, får jeg har endnu 4 krukker som er gabene tomme, men de kan blive plantet til i næste uge. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 15. april 2010 at 07:58

  Hvor har du dog været flittig, mens jeg har været “væk” 🙂
  Det er smadderflot med den hvide baggrund 🙂

  • Reply Catarina 15. april 2010 at 08:41

   @Helle K.: Tak skal du have – ja, det er blevet lidt mere sommerligt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.