Menu
Hverdagen / Skallebølle 2004-2021

Pis osse

Nogle gange er mit øjemål bare ikke lige godt. Jeg er lige returneret fra Silvan, hvor jeg har købt en hegns-ting og da jeg målte de,n inden jeg drog mod kassen, mente jeg nok den lige kunne gå ind bag i Peugeoten, men nul putte, det kunne den ikke. Gode råd var dyre, for godt nok kan man låne en trailer, men jeg har skisme ikke træk på den “lille sorte”. Nå, men efter at have talt med min mor, som fortalte, at Silvan sikkert ville opbevare min hegns-ting, den til jeg kunne komme igen, gik jeg slukøret ind i butikken og op til informationen. Og jow, selvfølgelig vil de godt have den stående, til jeg kommer med en bil med anhænger. Nu venter jeg så på, at Søren kommer hjem så jeg kan få hentet min hegns-ting. 😉

I den mellemliggende periode, kan jeg så gå ud og få plantet de mange blomster som jeg kom hjem med tidligere i dag. 🙂

God eftermiddag.

0

9 kommentar

  • Catarina
    14. april 2010 at 19:41