Menu
Hverdagen / Skallebølle 2004-2021

Pis osse

Nogle gange er mit øjemål bare ikke lige godt. Jeg er lige returneret fra Silvan, hvor jeg har købt en hegns-ting og da jeg målte de,n inden jeg drog mod kassen, mente jeg nok den lige kunne gå ind bag i Peugeoten, men nul putte, det kunne den ikke. Gode råd var dyre, for godt nok kan man låne en trailer, men jeg har skisme ikke træk på den “lille sorte”. Nå, men efter at have talt med min mor, som fortalte, at Silvan sikkert ville opbevare min hegns-ting, den til jeg kunne komme igen, gik jeg slukøret ind i butikken og op til informationen. Og jow, selvfølgelig vil de godt have den stående, til jeg kommer med en bil med anhænger. Nu venter jeg så på, at Søren kommer hjem så jeg kan få hentet min hegns-ting. 😉

I den mellemliggende periode, kan jeg så gå ud og få plantet de mange blomster som jeg kom hjem med tidligere i dag. 🙂

God eftermiddag.

0

9 kommentar

 • Jens
  14. april 2010 at 15:12

  Jeg har lovet mig selv, at i år gider jeg kun én krukke på altanen – det er fint nok til mig. Men når jeg ser dit “arrangement”, så kan jeg jo godt mærke, at det begynder at klø lidt i fingrene….. jeg tror alligevel, at jeg vil afvise det som “forårskuller” og holde mig til den ene planlagte krukke med pelargonier – de er så dejlig nemme at passe…. 😉

  Reply
  • Catarina
   14. april 2010 at 19:41

   @Jens: Hvis jeg havde en altan, ville der nok heller ikke komme vildt mange krukker, for der skulle jo også være plads til at jeg og gæster kunne sidde og nyde en enkelt kølig pils. 🙂

   Reply
 • Fru E
  14. april 2010 at 19:00

  Smiler lidt selv om det naturligvis er møg irriterende 🙂

  Hold da op du har mange flotte krukker og jeg bliver som Jens også fristet. Men det bliver nok ikke til så meget andet end de førnævte 2.

  Dejlig aften herfra 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. april 2010 at 19:43

   @Fru E: Det er helt og at smile også at grine, for det gjorde jeg også da den første irritation havde lagt sig. 😀

   Jeg elsker at sidde på terrassen og se alle de skønne blomster – nu kommer der selvfølgelig også flere i have med de bede jeg har gravet, men indtil de rigtig kommer igang, har jeg krukkerne at kikke på. 🙂

   Reply
 • Anne F
  14. april 2010 at 19:53

  Ja så er der kun en vej, tilbage og så frem igen. Surt at bruge tid på. Men glæden ved blomsterne, opvejer sikkert det andet. Glædelig blomster hilsen

  Reply
  • Catarina
   14. april 2010 at 20:44

   @Anne F: Velkomme til siden her – dejligt med et nyt besøg. 🙂

   Glæden opvejede besværet og nu er de alle plantede ud. 🙂

   Reply
 • Krukkeri
  14. april 2010 at 20:39

  […] gang ikke så langt, kun ca. 12 km, da jeg kun skulle i Silvan efter et hegnsmodul og som nævnt i forrige indlæg, kune det ikke gå ind i […]

  Reply
 • Skumle
  14. april 2010 at 20:42

  Uhm, dejligt solskin og krukker med blomster. Det ser dejligt ud.

  Reply
  • Catarina
   14. april 2010 at 21:04

   @Skumle: Mange tak skal du have og det var dejligt at kunne være ude det meste af dagen. 🙂

   Og så vil jeg da ønske dig velkommen her til min side – dejligt med nye læsere. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar