Menu
Dagligdagen / Skallebølle 2004-2021

Der blev svedt igennem

Vores græsplæne er jo ikke blevet slået i den uge hvor plæneklipperen har været til reparation. Mandagaften blev den hentet, med besked om at den kører, men ikke er helt god længere. Så næste sæson, skal der nok en ny til.

Jeg har jo gødet græsset to gange i foråret og resultatet er nu, at det gror som fik det betaling for det, men det har også pyntet. I går, da jeg kom fra kontoret, skulle den slås, også selvom det var en kende lummert. Det var en varm omgang at gå rundt derude, men resultatet blev godt.

DSCF5297

Så snart jeg havde have sat plæneklipperen i kældere, skyndte jeg mig op og fik klædt om til spinning og så ellers afsted til sæsonstart på spinning i Skalbjerg. Opvarmningen, var nærmest unødvendig for mit vedkomende, da jeg stadig havde varmen fra græsslåningen, men for pokker hvor var det rart, at sidde der på cyklen i en time og svede godt og grundigt igennem.

2 kommentar

 • Karin
  19. august 2015 at 13:20

  Sikke en fantastisk mandag på motions kontoen. Cyklede du også til og fra job?

  Hvor er din/jeres plæne flot, overhovedet ikke sveden som plæner ofte bliver gennem sommeren, men tror ikke det er sket for nogen i år. Nyder ellers den dejlige varme vi har fået, trods vinden og jeg ikke er så gode venner 😉

  De seneste 2 dage har jeg kun cyklet til og fra job, og ellers faldet omkuld.

  Reply
  • Catarina
   19. august 2015 at 18:24

   Det var nu ikke mandag, men tirsdag i går 😉
   Ja, jeg cykler også til og fra job, men der er jo ikke langt, så det tæller næsten ikke. Vi nyder også den dejlige varme og det behøver slet ikke blive efterår eller vinter hvis du spørger mig 😎

   Reply

Skriv en kommentar