Menu
Strøtanker...

Skriv til mig og få laks og toiletpapir

IMG_5408IMG_5445

Nogle gange er jeg bare heldig og vinde i de konkurrencer jeg deltager i. Det har jeg så også gjort nu og det inden for en uge. Nu er det så sådan at det jeg har vundet skal afhentes i Bilka (af alle steder) og det inden for 6 dage. Tiden er ved at løbe ud og jeg ved, at jeg slet ikke kommer i Bilka, det næste lange stykke tid og at kører derud for de to gevinster, vil være at som at smide Diesel ud af vinduet (det ville nemlig koste mere i Diesel, end at gevinsterne koster).

Så nu giver jeg jer chancen for at få disse to gevinster, da de nemlig kan gives videre. Skriv en kommentar her i kommentarfeltet og jeg trækker lod allerede i morgen tidlig.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0