Hotel med mit navn

Har lige set, at man på Grand Canaria har et hotel, der hedder det samme som mig, det er da ret sjovt. Hotellet kan ses her hos Apollo.

ifa-catarina-38390933-1438941420-ImageGalleryLightbox

Måske man engang skulle tage en tur til Grand Canaria og svømme lidt rundt i Hotel Catarinas opvarmede pool – det gad jeg da godt når det engang bliver for køligt til at opholde sig udenfor her i Danmark.

Eller også skulle man finde et mindre og lidt mere charmerende hotel på Grand Canaria, når jeg engang skal derned. Jeg har faktisk aldrig været på Grand Canaria, men mine forældre er ret glade for øen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Hotel med mit navn”

  • Hi hi, det var også min første tanke Gitte og velkommen til siden her 😀
   Mit andet hjem, bliver nok ike på den spanske halvø, men nok nærmere Frankrig, hvis vi en dag vælger at rive teltpælene op som i har gjort. 😀

 • Hvor sjovt, det må da have en dybere mening helt afgjort, og ja for dig må det betyde en klækkelig rabat.
  Jeg har været der tilbage i 70 erne. Og så igen i julen 2011. Jeg kunne godt finde på det igen, og det udelukkende for at dase, være på stranden og ikke mindst få ro til at læse 😉
  Måske det bliver den næste vinter rejse.

  • Det er lidt underligt sådan at finde et hotel (det var slet ikke noget jeg ledte efter) som hedder det samme som mig – det er jo ikke helt almindeligt. 😉
   Jeg kunne også godt tænke mig at besøge øen, men jeg er ikke helt sikker på at det så skal være det hotel, altså med mindre at der falder en rabat af 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.