Menu
Skallebølle 2004-2021

En grønspætte besøgte haven

Jeg var hverken hurtig nok, eller havde den rette objektiv på kameraet, men jeg nåede at få et lille skud af den ny gæst som besøgte vores have i går eftermiddags. Dog var det kun muligt at få den fotograferet igennem stuevinduet, da jeg ikke ture gå ud, og dermed forstyrre den. Måske jeg er mere heldig en næste gang den kommer på visit, hvis den da ellers gør det igen.

Grønspætte – billedet er zoomet ind 200% – så helt godt er det ikke

Grønspætten er faktisk ikke en fugl der ses meget på fyn, den forekommer mest i Jylland og i særdeleshed i Rold Skov, hvor den største bestand i Danmark findes.

2 kommentar

 • Karin
  8. januar 2021 at 12:56

  Wauh. Tænk du lige fangede denne smukke fugl, der var på afveje, eller måske er ved at sondere nyt terræn. Vildt spændende

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2021 at 15:39

   Ja, det var vildt og lige nu ville jeg ønske den kom forbi igen. Måske jeg er heldig at se den i weekenden og så være klar med kameraet. 😉

   Reply

Skriv en kommentar