Menu
Livet

Det havde jeg ikke lige se komme

Jeg var så meget klar til at tage på kontoret i dag. Alt herhjemme var klar til den nye uge og dermed hverdagen. Jeg blev testet for Corona i lørdags og rengøring samt vasketøjet var på plads. Men nogle gange spændes der ben for de gode intentioner, min mave og hovedet ville det anderledes.

Det startede i gå aftes med, at jeg rendte unaturligt meget på toilettet og jeg havde decideret mavepine. Mavepinen fortsatte natten igennem og det samme gjorde renderiet til det lille hus. Da nat var ved at blive til morgen, resulterede det også i en dunderen hovedpine, sikkert fordi jeg nu var i væskeunderskud. Jeg var skidt og slet ikke klar til en dag på kontoret. Øv.

Dagen er blevet brugt på, at pleje mig selv og få noget kogt vand med citron indenbords. Sidst på eftermiddagen følte jeg mig så meget klar, at jeg gik mig en lille tur. Ikke langt hjemmefra, for det ture jeg ikke, men lidt frisk luft skulle der til. Nu er jeg ved at være nogenlinde mig selv igen og kan sikkert tage afsted på job i morgen. Jeg krydser fingre for at aftenen og natten forløber roligt med masser af god og helende søvn.

2 kommentar

 • Karin
  5. januar 2021 at 20:54

  Pyha sikke en omgang kære Catarina, håber virkelig du er kommet helt på højkant, og ikke er blevet ramt af tilbagefald.
  Pas godt på dig selv

  Reply
  • Catarina
   6. januar 2021 at 06:46

   Ja, det var lidt træls, men heldigvis varede det kun et lille døgns tid og så var jeg klar igen. Du ønskes en god dag 🙂

   Reply

Skriv en kommentar