Menu
Livet

For en sikkerhedsskyld

Den 22 december havde jeg for 2. gang bestilt tid til en Coronatest. Ikke fordi jeg havde være i kontakt med nogle som var syge, eller på anden måde været udsat for smitte. Nej simpelthen fordi, jeg ville være helt sikker på, at jeg ikke risikerede at tage noget med ind til mine forældre i juledagene. Jeg er jo stadig på kontoret hver dag og selvom vi alle overholder restriktionerne på jobbet, så har jeg kollegaer der har har hjemeboede børn og unge. Svaret på testen kom sidste på eftermiddagen den 23. og den var heldigvis negativ.

I går kl. 9, havde jeg igen tid til en test, igen ikke fordi jeg har været i berøring med nogle, Jeg har jo ikke været samen med nogen, ud over de 5 som har været i min boble igennem hele vinteren. Men ferien er slut og i morgen vender jeg tilbage til kontoret og dermed også mine kollegaer. Jeg vil bare være sikker på, at jeg ikke risikere at tage noget med på kontoret.

Svaret på testen i går er lige dumpet ind i appen sundhed, og som jeg regnede med, var også denne test negativ. Dejligt 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Karin
  3. januar 2021 at 10:22

  Dejligt med en negativ PCR-test. Og skønt vi i Danmark kan tage en sådan. Jeg foretrækker også denne fremfor hurtigtesten. Podning i halsen fremfor næsen. Og ja, nogle mener jo ej påvist er langt mere sikker ved PCR testen.🌈
  Lidt misundelig på du stadig må møde ind på kontoret. Jeg savner, kollegaer, hæve/sænkebordet, det bare at komme hjemmefra. Vi er normalt 9 på kontoret, 4 arbejder hjemme, 2 er i marken, 2 på kontoret fuld tid, og 1 der kommer ind tirsdag/torsdag. Derudover er der 34 håndværkere der kommer forbi, der kan være brug for den fysiske kontakt ind i mellem, dog er der også restriktioner for dem når de kommer forbi, rengøring, afspritning og antal.
  Ønsker dig en dejlig søndag og et velkommen til hverdagen i morgen. 🌈🙏🏻🍀

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2021 at 15:13

   Ja, det var helt rart og jeg er ikke bleg for at blive testet igen, hvis jeg er usikker på hvem jeg møder. Selvom jeg jo stadig holder mig til de samme 5 personer inc. Søren. Det aer ret at kunne møde ind og sidde ordentligt og bare det at sparre med kollegaerne er godt. Vi er normalt 5 på kontoret 1 på legeret, og 5 i marken og så en løs, så vi er heller ikke så mange. Men jeg er nu alligevel spændt på om regeringen strammer skruen lidt mere her i de næste uger. Nu får vi at se. 😀

   Reply
 • […] på kontoret i dag. Alt herhjemme var klar til den nye uge og dermed hverdagen. Jeg blev testet for Corona i lørdags og rengøring samt vasketøjet var på plads. Men nogle gange spændes der ben for de gode […]

  Reply

Skriv en kommentar