Menu
Familieliv

En stor dag i dag

I dag var det en stor dag for min mor. Hun blev i tirsdags ringet op fra det offentlige og spurgt om var interesseret i at blive Covid-19 vaccineret og det var hun jo selvfølgelig. Allerede i går lå der besked i e-Boks om, at hun havde en tid til første stik kl. 13:00 i dag og stik nummer 2 om 3 uger.

Jeg har lige talt med hende og hun har det fint. Nu venter vi bare på, at min far også bliver indkaldt, så de efterhånden kan få en mere eller mindre normal hverdag igen. Men lige nu er vi bare glade for, at min mor har fået det første stik.

2 kommentar

 • Karin
  8. januar 2021 at 06:33

  Hvor er det fantastisk for din mor, for jer alle, og om godt 3 uger er din mors frygt for Corona mindre. 🤞 for din far snart følger trop.
  En fantastisk nyhed.

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2021 at 15:39

   Det er nemlig fantastisk og det bliver endnu bedre når det sidste stik bliver stukket. 😀

   Reply

Skriv en kommentar