Menu
Livet

Næsten alene

I dag og næste fredag arbejder jeg hjemmefra og er dermed næsten alene på “kontoret”, eller næsten. Jeg er alene her på mit lille kontor, men alene i huset er jeg ikke, for Søren er jo også hjemme.

Til daglig er vi ikke mange på firmaets kontor, kun 6 personer hvis alle i administrationen er på pinden og det er sjældent. Men nu med de strammede restriktioner, har vi alligevel delt os en smule mere op. Ikke som i foråret hvor vi mødet ind på skift hver anden dag.

Denne gang har vi sendt en kollega permanent hjem, en anden kollega tager torsdagen på hjemmekontoret og jeg snupper fredagen, indtil den 17/1, derefter må vi se hvad der sker. De resterende dage er vi mellem 3-4 med personer med mindst 2 meters afstand, så det går fint.

Min frokostpause i dag, er blevet udnyttet til lidt praktiske gøremål (nu jeg var hjemme). Jeg fik hængt lidt vasketøj og og skrevet dette indlæg. Weekenden skydes i gang om ganske få timer og jeg glæder mig.

2 kommentar

 • Karin
  8. januar 2021 at 17:03

  En dejlig måde du og dine kollegaer har løst situationen på.
  Tænker på om det så kun er frem til 17/1, eller det forlænges. Der jo sket et fald i smitten, men synes stadig indlagte og dødstal er meget højt. Vi så jo hvor hurtigt de gik gennem december. De mutationer der er, skal bekæmpes.
  Ønsker dig/jer en dejlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   8. januar 2021 at 19:41

   Ja, vi er heldigvis gode til at finde ud af det på og giver hinanden besked hvis vi ønkser fler eller andre dage. 😀 Jeg tror det kommer til at strække sig over et part uger mere, for godt nok at smittetallene gået lidt ned, men som du selv skriver, så er de stadig meget høje.
   Du ønskes også en god weekend og pas på dig selv 😀

   Reply

Skriv en kommentar