Menu
Dagligdagen / Teknologi

På toppen

Så er ryggen ved at være så godt som ny igen – har lige en anelses stivhed/ømhed lige når jeg rejser mig op, efter at have sidde ned. det føles lidt som om jeg lige skal strækkes rigtigt ud. 😀

Dagen er gået med kontorarbejde som så de fleste hverdage jo gør. der har ikke været noget vildt spændende på tapetet, men derfor skal der jo laves et par ansøgninger alligevel. Ellers er formiddagen også gået med lidt tanker omkring fotografering, sådan i al almindelighed og jeg har gennemgået mit fotogrej fra ende til anden, da jeg på søndag lørdag skal ud og fotografere en konfirmation, hvilket jeg glæder mig meget til.

Lige nu ser vejret for Assensområdet dog ikke for rart ud, jeg krydser fingre for, at solen lige kikker frem når jeg skal skyde familiebillederne. 🙂

0

2 kommentar

 • Fru E
  20. april 2010 at 16:13

  Pssst….det er altså på lørdag den 24. april. Håber du stadig kan der 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. april 2010 at 16:47

   @Fru E: Ups, den var lige svipset, men selvfølgelig kan jeg, måske jeg så lige tager en “assistent” med. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar