På toppen

20. april 2010

Så er ryggen ved at være så godt som ny igen – har lige en anelses stivhed/ømhed lige når jeg rejser mig op, efter at have sidde ned. det føles lidt som om jeg lige skal strækkes rigtigt ud. 😀

Dagen er gået med kontorarbejde som så de fleste hverdage jo gør. der har ikke været noget vildt spændende på tapetet, men derfor skal der jo laves et par ansøgninger alligevel. Ellers er formiddagen også gået med lidt tanker omkring fotografering, sådan i al almindelighed og jeg har gennemgået mit fotogrej fra ende til anden, da jeg på søndag lørdag skal ud og fotografere en konfirmation, hvilket jeg glæder mig meget til.

Lige nu ser vejret for Assensområdet dog ikke for rart ud, jeg krydser fingre for, at solen lige kikker frem når jeg skal skyde familiebillederne. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 20. april 2010 at 16:13

  Pssst….det er altså på lørdag den 24. april. Håber du stadig kan der 🙂

  • Reply Catarina 20. april 2010 at 16:47

   @Fru E: Ups, den var lige svipset, men selvfølgelig kan jeg, måske jeg så lige tager en “assistent” med. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.