Menu
Dagligdagen

Eksamenstid

Som alle andre 9. klasser, går sønnike også til eksamen i disse dage og jeg har talt i telefon med han et par gange, for at høre hvordan han selv synde de er gået. I mandags var det eksamen i diktat/læseprøve, den synes sønnike var rigtig let og næste også for let. det er dejligt at starte ud med noget man selv synes er let, for på den måde får han jo også mere selvtillid, ikke at jeg syne han mangler det 😉 men alligevel.

Tirsdag stod først på problemregning, som han ikke er ret vild med og han mener heller ikke selv at det gik vildt godt, men ikke helt slemt, derefter var det færdighedsregning, som han igen synes var “peace of cake”.

I går var stod den så på dansk stil. Sønnike synes ikke lige der var et emne som han var helt vild med, men besluttede sig for at skrive en reportage om et middelalder marked (tror jeg det var). I dag og i morgen står den på fælles arrangement på efterskolen, da de elever som er på 10. klassetrin har eksamener i dag og i morgen, så ingen skolegang for 9. klasserne. Det var sønnike ikke just ked af, og hvem kan også forstå det. 🙂

Nu mangler han kun muntlig fysik, muntlig dansk, muntlig engels og muntlig samfundsfag og det er alle fag som han er meget glad for og specielt glæder han sig til engelsk og samfundsfag. Tænk jeg hadede samfundsfag og fysik, da jeg gik i skole. 😉

2 kommentar

  • Catarina
    6. maj 2010 at 18:33