Menu
Hverdagen

Gud! Det havde jeg helt glemt

Heldigvis, eller hvad jeg nu skal kalde det, er vi mennesker sådan indrettet, at vi efter en tid glemmer de negative ting/personer ved en arbejdsplads og kun husker stedet og kollegaerne for noget godt – men sådan er sandheden ikke altid. 😕

For på en stor arbejdsplads findes der jo også rappenskraller – og én af dem fik jeg at høre/føle idag. I et sådan øjeblik, er jeg glad for, at det kun er for 3 måneder jeg er her. 🙂

Nå, nu er pause vist slut og jeg må heller for lave lidt af de opgaver som ligger og venter og så glæde mig til, at weekenden er inde for rækkevidde. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Fru E
  7. maj 2010 at 13:04

  De er mange steder de der rappenskraller. Og hvis det kun er en sjælden hidsighed/surhed, så går det nok. Men folk der bare er sådan af natur er ikke værd at bruge tid på.

  Ha’ nu en dejlig weekend :o)

  Ps. skal du ud og løbe i morgen?

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2010 at 18:42

   @Fru E: Jeg plejer også bare at undgå personer som er sådan altid og det vil jeg da også bare gøre i det her tilfælde så vidt muligt. 🙂

   Også en rigtig god weekend til dig og familien i CV’en.

   Jeg regner mad at løbe i morgen, men min hofte har drillet lidt. Vejret ser dog heller ikke for godt ud, så nu får vi at se. 😉

   Reply
 • Helle K.
  7. maj 2010 at 14:34

  Jeg har heldigvis aldrig mødt sådan en på mit arbejde, håber du klarer de 3 måneder uden mén 🙂

  Hygge hejsa 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2010 at 18:46

   @Helle K.: Dejligt at du er sluppet for at støde på sådan nogle. Selvfølgelig klare jeg de 3 måneder, det skal mere end sådan et par rappenskraller til for at jage mig ud. Jeg har jo masser af rigtige gode kollegaer, som er meget glade for at se mig in´gen og de opvejer mere end rigeligt det her. 🙂

   Hygge hejsa og kram tilbage. 🙂

   Reply
 • Søren
  7. maj 2010 at 14:46

  Catarina – mopning på arbejdspladsen er ødelæggende for trivslen. Læs mere på stopmobning.dk

  Jeg husker, at du skulle sparke dig selv ud af døren om morgenen, da du i sin tid besluttede dig for at stoppe.

  Hvis der ikke er en chef til at stoppe rappenskrallen er det nok den forkerte arbejdsplads.

  Rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2010 at 18:49

   @Søren: Ja mobning er jeg meget imod og bliver stjerne tosset hvis jeg støder på det. Det jeg oplevede i dag, vil jeg ikke kategoriser som mobning, men mere et par rappenskraller som ikke tør at gå det rigtigt sted hen for at brokke sig og dermed lader det gå ud over andre. 🙂 Jeg overlever for jeg har mit gode humør og masser af super skønne kollegaer som lang fra er sådan som de her. 🙂

   Også en god weekend til dig.

   Reply

Skriv en kommentar