Dejlig velkomst

7. maj 2010

Jeg elsker at komme hjem og så kikke op ad stenbedet ved siden af trappen til hoveddøren. Synet af stenbedet, som er ved at grog godt til i den ene sidde og forhåbentlig næste år gør det samme på den anden side, gør mig glad.

Jeg føler, at bedet er med til at byde mig “velkommen hjem”, ved godt det er lidt fjollet, men sådan føler jeg det altså. Og i dag hvor regnvandet stille løber ned at vandtrappen gør det hele ekstra hyggeligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Fru E 8. maj 2010 at 11:18

  Det er også rigtig flot. Nu har jeg jo set det i virkeligheden og det ser rigtig godt ud 🙂

  • Reply Catarina 8. maj 2010 at 12:04

   @Fru E: Ja, det er da også rigtigt. Og tak. 🙂

 • Reply Jens 9. maj 2010 at 17:49

  Det kan jeg godt forstå! Det er rigtig flot, men det bliver da helt super fantastisk når det hele gror til. Jeg glæder mig til at se billeder af hvordan det ser ud om et par måneder eller tre. 😀

  • Reply Catarina 9. maj 2010 at 19:20

   @Jens: Jeg er lidt i tvivl om det bliver i år det hele gror til, men mon ikke det kommer til næste år. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.