Menu
Os og familien

Dejlig velkomst

Jeg elsker at komme hjem og så kikke op ad stenbedet ved siden af trappen til hoveddøren. Synet af stenbedet, som er ved at grog godt til i den ene sidde og forhåbentlig næste år gør det samme på den anden side, gør mig glad.

Jeg føler, at bedet er med til at byde mig “velkommen hjem”, ved godt det er lidt fjollet, men sådan føler jeg det altså. Og i dag hvor regnvandet stille løber ned at vandtrappen gør det hele ekstra hyggeligt.

1

4 kommentar

 • Fru E
  8. maj 2010 at 11:18

  Det er også rigtig flot. Nu har jeg jo set det i virkeligheden og det ser rigtig godt ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2010 at 12:04

   @Fru E: Ja, det er da også rigtigt. Og tak. 🙂

   Reply
 • Jens
  9. maj 2010 at 17:49

  Det kan jeg godt forstå! Det er rigtig flot, men det bliver da helt super fantastisk når det hele gror til. Jeg glæder mig til at se billeder af hvordan det ser ud om et par måneder eller tre. 😀

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2010 at 19:20

   @Jens: Jeg er lidt i tvivl om det bliver i år det hele gror til, men mon ikke det kommer til næste år. 😀

   Reply

Skriv en kommentar