Jeg var klar

8. maj 2010

I bryggerset ligger det hele klar. Hovedet er også klar, ligesom benene også er det. Desværre er min hofte ikke helt klar. Klar til at deltage i dette år Lillebælt Halvmarathon

Jeg har de sidste par uger, døjet lidt med en hofte, som ikke helt vil hvad jeg vil og det har gjort, at jeg indimellem har været nød til at snuppe en lille pille. I nat, måtte jeg igen ty til den lille hvide som tager smærten og derfor har jeg besluttet, at det nok er bedst ikke at løbe de 21 km idag. 😥

Stort øv altså.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Fru E 8. maj 2010 at 11:19

  Lyder som et klogt valg trods alt. Har du fået hoften undersøgt?

  God bedring med den.

  • Reply Catarina 8. maj 2010 at 12:05

   @Fru E: Nej, jeg har endnu ikke fået den undersøgt, men hvis det fortsætter sådan så bliver jeg nok nød til at runde lægen engang.

 • Reply anjoe 8. maj 2010 at 14:57

  Løb skal være godt for legeme og hjerne, så du gør ret i at droppe dagens udfordring!

  • Reply Catarina 8. maj 2010 at 16:17

   @anjoe: Ja, det tror jeg også. 😉

  Skriv en kommentar