Menu
Motion

Jeg var klar

I bryggerset ligger det hele klar. Hovedet er også klar, ligesom benene også er det. Desværre er min hofte ikke helt klar. Klar til at deltage i dette år Lillebælt Halvmarathon

Jeg har de sidste par uger, døjet lidt med en hofte, som ikke helt vil hvad jeg vil og det har gjort, at jeg indimellem har været nød til at snuppe en lille pille. I nat, måtte jeg igen ty til den lille hvide som tager smærten og derfor har jeg besluttet, at det nok er bedst ikke at løbe de 21 km idag. 😥

Stort øv altså.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    8. maj 2010 at 12:05