Alene hjemme

8. maj 2010

Jeg nyder stilheden, eller helt stille er her ikke, for vaskemaskinen snurre lystig i bryggerset og fuglene synger i haven, men ud over det så er her stille. Jeg er nemlig alene hjemme. Søren er på vej over til Danielhøjskolen, de skal have en hygge dag og som sidde gevinst, skal farmand også have lidt fyldte tasker med hjem. Når man som Daniel har været på højskolen siden januar, så får man skrabet en del sammen og da han snart slutter derover, ja så skal noget af habenguttet jo med hjem.


~Foto venligst udlånt fra Grundtvigs Højskole. Det er Daniel på bagerste række nummer 3 fra højre.

Inden længe flytter han over til os, for en tid. Sommeren skal bruges på at tage engelsk på højt niveau i Odense. Os passer det fint, for så er der en hussitter mens vi er på ferie og Daniel passer det godt at have huset for sig selv, for min bil står jo så derved til rådighed for ham.

Jeg tror jeg vil lave mig en kop te mere og så se hvad jeg finder på, måske et smut til byen kunne friste. Vi får se. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.