Pissosse

Efter min dejlige løbetur tidligere i dag, smed jeg mit løbetøj direkte i vaskemaskine, og trykkede på start. Alt gik rigtigt fint, lige indtil jeg skulle tage tøjet ned fra snoren og begyndte at ligge de sammen. Hvad fillon var det, der var i den lille lomme bag på bukserne. FUCK, det er bare ikke hvad jeg tror det er – jow det er. Min lille hvide Creative Zen Stone med radio.

Creative Zen Stone

Nu har den ligget i solen og fået lov til at tøre helt, men den er og bliver død. Pissosse! Nu håber jeg jeg kan få én magen til, for den var skisme så dejlig lille og radio delen funger rigtig godt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Pissosse”

 • Hvor bittert! Min lille Zen Stone strejker også. Jeg ville slukke i går og det ville den ikke være med til og er helt og aldeles låst. Nu venter jeg bare på at batteriet er dødt så den kan lades op igen. Suk!

 • Hov hov, Catarina, kan vi få lige få kammertonene med hensyn til ord, der bare ikke må komme fra en “dame” som dig 🙂

 • Leif
  Det er skam heller ikke et sprog jeg bruger verbalt, men jeg var bare noget så rasende på mig selv, at det kom ud på skrift. 😉


  Kagekonen
  Nemlig. 😥

 • Jeg håber ikke jeg gnider salt i såret, men nu virker min igen… Den låste med det samme igen, så den har ligget det meste af weekenden uden at kunne være til nytte. Øv altså! Men nu er der fri adgang til løbemusik og lydbog igen.

  Findes der egentlig iPods med radio? Jeg har en kollega, der har vasket sin iPod Shuffle to gange på 40 grader, den virker endnu…

 • Hej Catarina. Øv da for pokker hvor er det ærgeligt. Jeg håber at der findes en magen til, til dig et sted.

  Ramus fik stjålet sin i skolen forleden og han er også helt knust. Han elsker sin musik og kan næsten ikke bære at skulle leve uden.

  Jeg håber at du alligevel har en god tirsdag og nyder det dejlige friske vejr.

  Kærlig hilsen
  Henriette

 • Stine
  Aii hvor dejligt – her er den stadig lige død. 🙂


  Henriette
  Ja det er lidt træls, men så heller ikke mere. Skal bare tage mig sammen til at få købt en anden, her en af dagene. 🙂

  Håber også din dag var/er god. 😀

 • Tror man bør opfinde en vaskemaskine der kan scanne og meddele hvis der er metal dele i maskine der ikke skal være der. Altså en som kan genkende knapper og lynlåse, men vise fejl når der er andet. Så kunne man spare en del.

  Ha’ en god aften.

 • Vi har en magen til der også har været turen i vaskemaskinen med løbetøjet og efter lang lang – meget lang – tørretid kom den til live igen.
  Så måske skal den bare have lov at tørre endnu længere …

 • Fru E
  Uha det ville være en af de bedste opfindelser i nyere tid og jeg ville helt klart investere i en. 😀


  Fru Green
  Mit håb er ved at være forsvundet og det samme er min tålmodighed. Men den får en sidste chance. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.