Lang, men god dag

11. maj 2010

Det var en rigtig god dag på jobbet i dag. Tingene flød rigtigt og pludselig var klokken 16. Jeg smuttede ud af døren med et, vi ses i morgen og skyndte mig at drøne på motorvejen. Nåede lige hjem og smide tasken og sige hej til Søren hvorefter jeg hoppede i havetøjet og startede haveklipperen. Nu er aftensmaden, et par plade klemmer spist og græsset klippet, ukrudt fjernet mellem alle fliserne samt fejet, så jeg atter kan bevæge mig rundt på matriklen iført bare tær. Nu må jeg vist godt slappe af og hygge resten af aftenen. ikke? 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fru E 11. maj 2010 at 19:16

  Man kan altså blive helt forpustet af bare at læse om alt det nu når 🙂

  Tror min have ville elske dig 😉

  • Reply Catarina 11. maj 2010 at 19:55

   @Fru E: Det er som også gratis motion. Men så kan jeg måske holde “fri” når vi rammer helligdagene, eller jeg kan lave hvad jeg har lyst til og det er slet så ringe endda. 😀

 • Reply Helle K. 11. maj 2010 at 20:11

  Ok så pyt da 😉 hyg du dig bare 🙂

  • Reply Catarina 12. maj 2010 at 06:42

   @Helle K.: Tak du, det gjorde jeg også. 😉

 • Reply Bente 11. maj 2010 at 20:53

  Jo, det tror jeg godt, du må :D. Sikke en energi – mon du kunne smitte mig lidt den 29.? 😉

  • Reply Catarina 12. maj 2010 at 06:43

   @Bente: Vi kan lade komme an på en prøve. 😉

  Leave a Reply