Menu
Hos os

Det regner

Morgenteen, med et stænkt skummetmælk, smage ekstra god denne onsdag morgen, hvorfor – ved jeg egentlig ikke, måske det er fordi Søren har lavet den eller også er det fordi, at 4 fridage vinker forude.

I dag skulle der komme regn, endda masser af regn og ved selvsyn, kan jeg se at den allerede er begyndt her over Fyn, det er ok med mig, for haven har brug for det. Det må dog godt holde op igen når jeg svinger bilen ud af parkeringspladsen i Langeskov, for at sætte næsen hjemad, for jeg vil ud og løbe en længere tur i dag, for at hvordan hoften teer sig. Og når klokken nærmer sig 18 kommer sønnike hjem. Jeg glæder mig.

Ha’ en dejlig onsdag og husk regntøj og paraply, hvis I skal udenfor. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    12. maj 2010 at 17:38