Det regner

12. maj 2010

Morgenteen, med et stænkt skummetmælk, smage ekstra god denne onsdag morgen, hvorfor – ved jeg egentlig ikke, måske det er fordi Søren har lavet den eller også er det fordi, at 4 fridage vinker forude.

I dag skulle der komme regn, endda masser af regn og ved selvsyn, kan jeg se at den allerede er begyndt her over Fyn, det er ok med mig, for haven har brug for det. Det må dog godt holde op igen når jeg svinger bilen ud af parkeringspladsen i Langeskov, for at sætte næsen hjemad, for jeg vil ud og løbe en længere tur i dag, for at hvordan hoften teer sig. Og når klokken nærmer sig 18 kommer sønnike hjem. Jeg glæder mig.

Ha’ en dejlig onsdag og husk regntøj og paraply, hvis I skal udenfor. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 12. maj 2010 at 07:26

  God og dejlig regnvejrsdag til dig 🙂
  Jeg regner med (thø hø), at jeg når min tur med Emma INDEN regnen kommer – her er kun overskyet endnu.

  • Reply Catarina 12. maj 2010 at 17:38

   @Helle K.: Hi hi du er lidt (vand) vittig. 🙂 Håber i klarede tur i tørvejr. 🙂

 • Reply Kaja 12. maj 2010 at 08:47

  Også en god dag til dig.
  Her på Lolland regner det også, jeg synes ellers haven har fået nok.

  • Reply Catarina 12. maj 2010 at 17:39

   @Kaja: Var ude at slå græsset i går og det trængte til vand – men med det læs vi har fået i dag, trænger den ikke den næste uges tid. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.