Menu
Familieliv

Hyggelig gråvejrsdag

Der er blevet hygge igennem her på matriklen. Søren kørte over og hjalp sin søster (som forøvrigt har fødselsdag i dag) og svoger med at flytte. De har endelig fået solgt deres hus i Børkop og kan nu endelig flytte ind idet hus de købt i Vejle, tilbage i oktober. Christian og jeg har hygget med computere og lidt online-shopping. Christian fik fået ny pc, på forsikringen, da den ikke kunne repareres og den skulle op og køre inden han atter drager ned på efterskolen. Den er nu fyldt oppe og køre og alle hans ting er lagt ind fra hans backup og han er atter glad for at have egen pc og ikke en låne en, som har har haft de sidste 3 uger.

Aftensmaden var sønnikes livret, nemlig stegt kalvelever med blødeløg, brun sovs og kartofler, en ret han ikke får på efterskolen, hvilket jeg synes er underligt, for det smager da pragtfulde. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    13. maj 2010 at 21:06