Menu
Hverdagen

Sjusk

Det kan godt være at jeg ikke er en ørn til at stave, men noget der springer mig i øjnene er; at der er rigtig mange som skriver nedenstående ord ud i et, hvilket jeg synes minder alt for meget om sms sprog, som er ok, men kun i en sms.

i dag
i går
i morgen
i aften
osv.

Det, der er lidt påfaldende er; at det er yderst sjældent at jeg ser, i forgårs eller i morges, skrevet sammen til et ord og hvorfor så ikke, når nu alle de andre ord skrives sammen. Nok fordi det ikke ser rigtigt ud, men i mine øjne ser de andre heller ikke rigtigt ud, ej heller ifølge Dansk Sprognævn eller Retskrivningsordbogen.

Det var så dagens sure opstød, nu vil jeg igen kaste mig over arbejdet og glæde mig over, at frokosten i dag kan indtages i det fri. Jeg er for heldig. 8)


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

28 Kommentar

  • Catarina
    19. maj 2010 at 17:10