Menu
Teknologi

Så skal der (snart) leges

I tirsdags da jeg kom hjem fra job lå den i postkassen. Jeg hadder når der ligger sådan én i postkassen. Sådan én i postkassen betyder, at jeg skal vente et helt døgn. Det jeg taler om, er sådan en post-slip hvorpå der står, at en pakke er forsøgt afleveret, men der var ingen hjemme.

I går da jeg kørte hjem fra arbejde, kørte jeg forbi og hentede min ventede pakke. Papkassen var en smule beskadiget, men indholdet fejlede heldigvis ikke noget, for kamerahuset, forstår at pakke ting til forsendelse, tak for det. Nu glæder jeg til rigtig at gøre brug af stativet og gennemskydning paraplyen, samt radio trickerne fra cactus. Heldigvis er der en pinse inden for rækkevidde og dermed også masser af tid til at prøve udstyret af. Mangler dog stadig mine reflektorskærm, som stadig er i restordre. 😕 Håber jeg snart får besked om at de er på vej, ellers vil jeg overveje om jeg skal købe dem et andet sted. Vil lige nævne, at de ikke er bestilt hos kamerahuset, måske jeg skal se hvad de har. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    21. maj 2010 at 06:40