Menu
Teknologi

Så skal der (snart) leges

I tirsdags da jeg kom hjem fra job lå den i postkassen. Jeg hadder når der ligger sådan én i postkassen. Sådan én i postkassen betyder, at jeg skal vente et helt døgn. Det jeg taler om, er sådan en post-slip hvorpå der står, at en pakke er forsøgt afleveret, men der var ingen hjemme.

I går da jeg kørte hjem fra arbejde, kørte jeg forbi og hentede min ventede pakke. Papkassen var en smule beskadiget, men indholdet fejlede heldigvis ikke noget, for kamerahuset, forstår at pakke ting til forsendelse, tak for det. Nu glæder jeg til rigtig at gøre brug af stativet og gennemskydning paraplyen, samt radio trickerne fra cactus. Heldigvis er der en pinse inden for rækkevidde og dermed også masser af tid til at prøve udstyret af. Mangler dog stadig mine reflektorskærm, som stadig er i restordre. 😕 Håber jeg snart får besked om at de er på vej, ellers vil jeg overveje om jeg skal købe dem et andet sted. Vil lige nævne, at de ikke er bestilt hos kamerahuset, måske jeg skal se hvad de har. 🙂

0

10 kommentar

 • Fru E
  20. maj 2010 at 19:45

  Sig bare til hvis du har brug for en forsøgskanin 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. maj 2010 at 06:40

   @Fru E: Tak, det skal jeg gøre. 😀

   Reply
 • Anne
  20. maj 2010 at 19:50

  wauw…det ser spændende ud…
  Dernæst skal du aftale “modtager flex” med dit posthus…det har jeg…og min aftale går ud på at når postvæsnet vil aflevere en pakke til mig og jeg ikke er hjemme, så må de lægge pakken på et i forvejen aftalt sted…det er så smart…eneste ulempe er, når afsender ønsker personlig modtagelse 🙂 så må jeg en tur på posthuset .

  Reply
  • Catarina
   21. maj 2010 at 06:42

   @Anne: Ahh, sådan en aftale bliver jeg da nød til at have, det er da for smart. Det havde så ikke hjulpet i ved denne pakke, dan der skulle kvitteres for den, men ellers er det da genialt. Tak for tippet. 🙂

   Reply
 • yt
  20. maj 2010 at 20:32

  Det ser spændene ud 😉
  Jeg har selv været på protræt kursus hos Vefafoto i vejle,
  så udstyret står på ønsesedlen.

  Yt

  Reply
  • Catarina
   21. maj 2010 at 06:43

   @yt: Vefafoto, det kender jeg slet ikke, det kunne være jeg skulle kikke forbi deres hjemmeside og se om der er kurser som jeg kunne tænke mig at komme på. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  20. maj 2010 at 20:51

  Det er så fedt – tillykke 🙂 Jeg glæder mig til at se skud 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. maj 2010 at 06:44

   @Helle K.: Tak skal du have, jeg glæder mig også til at prøve det og har allerede en lille forestilling omkring et motiv. 🙂

   Reply
 • Kim
  24. maj 2010 at 07:46

  Tillykke, altid godt med noget nyt legetøj.

  Der står også Speedlight på min ønskeseddel, og så skal der sikkert også en masse ekstra udstyr med 🙂

  Jeg har endnu ikke haft så meget brug for en flash, men det er jo svært at komme udenom alle de spændende muligheder det giver.

  Reply
  • Catarina
   24. maj 2010 at 08:21

   @Kim: Jeg har heller ikke brugt min helt så meget som jeg gerne ville – mest indenfor, hvor jeg brugte den “off camera” hvor den indbyggede trikkede speedlighten. 🙂

   Da jeg var på fotoworkshop i Randersregnskov brugte jeg to flash til at skyde dette billede og det er altså fedt at arbejde med to.

   Og det samme da jeg her for nyelig var på portrætkursus. Så der kommer nok endnu en flash til inden længe. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar