Menu
Dagligdagen / Skallebølle 2004-2021

Lørdagsperler med høje hæle

Efter aftens noget kraftige regnbyge, er jorden stadig fugtig. Der ligger en let dis over landskabet og alt i haven er iklædt perler. Perler af vand som glimter i morgendisen. Jeg var ikke længe i haven denne morgen, da jeg havde fået for lidt tøj på og jeg synes også det var lidt hyggeligere, at sidde inde og drikke morgenteen sammen med Søren.

Lige om lidt vil jeg smutte ud på en dejlig løbetur og så har jeg et ærinde i byen – jeg skal finde et par festsko (høj hæl og sådan) som jeg kan holde ud at have bare tær i en hele lang aften og nat, hvor der bliver danset igennem. Håber jeg finder nogle. 🙂

0

4 kommentar

 • Therese
  22. maj 2010 at 10:02

  Glæder mig til at se hvad du finder på 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2010 at 13:52

   @Therese: Skriver et indlæg om lidt. 🙂

   Reply
 • Bente
  22. maj 2010 at 11:31

  Håber, du har heldet med dig. Sådan nogen sko er svære at finde, synes jeg ;-).

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2010 at 13:53

   @Bente: Tror fatisk jeg har været heldig – fandt to, men det kan du læse i det indlæg jeg smider op om lidt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar