Weekend med foto

28. maj 2010

Så har jeg fået en plads og jeg har betalt, så nu glæder jeg mit til en weekend med foto sammen med 13 andre fotoentusiaster, hvoraf jeg “kender” de to af dem, for det er nemlig ingen ringere end Bente og Anders. Derudover kender jeg jo også Brian, fra Fotomalia, da han også var én af underviserne, dengang jeg var på kursus i Randers Regnskov. Jeg må sige, at lige nu er der altså ret længe til den 3. juli, men det er altid dejligt, at have noget at se frem til. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Rikke 29. maj 2010 at 03:13

  Hej Catarina

  Hvem står bag nummeret i din yndlingsvideo? De er dejlig afslappende..

  • Reply Catarina 29. maj 2010 at 08:34

   @Rikke: Det står faktisk til sidst i videoen – han hedder Yann Tiersen. 🙂

 • Reply Minna 29. maj 2010 at 09:22

  Hej Catarina
  Hvor er det dejlige farver du har på dette foto (mine yndlingsfarver faktisk) Smukt!

  Jeg kan godt forstå at du glæder dig til kursus. Hvor ville jeg gerne have været med, men jeg kan se at der ikke er flere ledige pladser. Måske kan der blive en plads en anden gang.

  • Reply Catarina 29. maj 2010 at 09:43

   @Minna: Velkommen til min blog, altid dejligt med nye kommentatorer. 🙂

   Sådan som ser min forhave ud for tiden og når lyset er blødt, så er det den smukkeste farvepalette.

   Jeg vidste faktisk ikke at det allerede var fyldt, men jeg vil da tro at der kommer flere kurser af denne slags, hvis dette bliver en succes. Og det bliver det. 😀

 • Reply brian 29. maj 2010 at 18:23

  Hej Minna..

  Hvor kan du se at der ikke er flere pladser…

  Vi er stadig ikke helt fuld booket

  Brian

 • Reply Minna 29. maj 2010 at 19:07

  Hej Brian
  Jeg læste her:
  http://fotomalia.dk/blog/?p=1908

  “Deltagere:

  Der er plads til max 14 deltagere, på denne måde sikre vi at der er god tid til alle.”

  Catarina skriver at hun skal afsted sammen med 13 andre fotoentusiaster. Da 13 + 1 = 14 ressonerede jeg at der var booket op. 🙂

  Mvh Minna

  • Reply Catarina 29. maj 2010 at 19:15

   @Minna: Jeg skriver godt nok at jeg skal afsted med 13 andre, men det er jo kun på baggrund af at der er plads til 14 og med mig må det blive 14, så jeg er da ked af at du derved har forstået det sådan, at der er fyldt, det var ikke meningen. 🙂

   Håber du tilmelder dig, det kunne være sjovt at mødes om en fælles interesse. 🙂

 • Reply Bente 30. maj 2010 at 19:39

  Jeg glæder mig også :-).
  Og nu er betalingen sendt af sted, så så er det på plads. Jeg tror, det bliver en super weekend!

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 06:03

   @Bente: Det er jeg også sikker på det gør. det er lige før det er et mini-blogtræf. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.