Menu
Dagligdagen / Familieliv

Tid

Min søndag startede med, at jeg længe blot lå i sengen og lyttede til regnen som stille trommede mod ruden. Nogle morgener elsker jeg, at blive liggende i sengen og bare snu og nyde sommerdynes lunde omsvøbe mig og mærke den friske luft, fra det åbenstående vindue, som smyger sig omkring mit ansigt. Sådan en morgen var det i dag. Alverdens tankerne kommer mylderende i en lind strøm og inden nogle af dem når at slå rod, er de atter fløjet videre og andre kommer til.

Morgens regn, har gjort alt i have en smule grønnere, men også en hel del vådere. Det er ikke vejr til meget andet end indehygge og det er også helt ok med mig – for det siges, at sommeren kommer i næste uge, meget passende når nu juni måned starter på tirsdag.

Nu er jeg kommet op og nyder min anden kop te i det bedst tænkelige selskab, nemlig i min mands. De italienske boller er lige kommet ud af ovnen og ligger klar til at vi sætter tænderne i dem. Sønnike er dog ikke nået så langt som os andre og sådan skal det være. Søndag er dagen hvor vi har tid. Masser af tid.

2 kommentar

 • Megan
  30. maj 2010 at 10:49

  Hej Catarina
  Ja, det kan være skønt at blive liggende i sengen og bare tænke og være. Lytte til regnen tromme mod tag og vindue. Som den gør det i dag!
  Godt med tid. Jeg har tænkt mig at trodse vind og vejr og tage ud i skoven og løbe. Glæder mig til den friske og forstærkede duft af regnskov! 🙂
  God søndag!
  Kh Megan

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2010 at 11:24

   @Megan: Det lyder som en rigtig god idé, måske jeg skulle tage og gøre det samme, for, som du siger, der er nu ikke noget bedre en duften at regnvåd skov.

   God tur til dig og god søndag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar