Menu
Familieliv / Livet

Tid

Min søndag startede med, at jeg længe blot lå i sengen og lyttede til regnen som stille trommede mod ruden. Nogle morgener elsker jeg, at blive liggende i sengen og bare snu og nyde sommerdynes lunde omsvøbe mig og mærke den friske luft, fra det åbenstående vindue, som smyger sig omkring mit ansigt. Sådan en morgen var det i dag. Alverdens tankerne kommer mylderende i en lind strøm og inden nogle af dem når at slå rod, er de atter fløjet videre og andre kommer til.

Morgens regn, har gjort alt i have en smule grønnere, men også en hel del vådere. Det er ikke vejr til meget andet end indehygge og det er også helt ok med mig – for det siges, at sommeren kommer i næste uge, meget passende når nu juni måned starter på tirsdag.

Nu er jeg kommet op og nyder min anden kop te i det bedst tænkelige selskab, nemlig i min mands. De italienske boller er lige kommet ud af ovnen og ligger klar til at vi sætter tænderne i dem. Sønnike er dog ikke nået så langt som os andre og sådan skal det være. Søndag er dagen hvor vi har tid. Masser af tid.

2 kommentar

  • Catarina
    30. maj 2010 at 11:24