Menu
Hverdagen / Os & Familien

Tid

Min søndag startede med, at jeg længe blot lå i sengen og lyttede til regnen som stille trommede mod ruden. Nogle morgener elsker jeg, at blive liggende i sengen og bare snu og nyde sommerdynes lunde omsvøbe mig og mærke den friske luft, fra det åbenstående vindue, som smyger sig omkring mit ansigt. Sådan en morgen var det i dag. Alverdens tankerne kommer mylderende i en lind strøm og inden nogle af dem når at slå rod, er de atter fløjet videre og andre kommer til.

Morgens regn, har gjort alt i have en smule grønnere, men også en hel del vådere. Det er ikke vejr til meget andet end indehygge og det er også helt ok med mig – for det siges, at sommeren kommer i næste uge, meget passende når nu juni måned starter på tirsdag.

Nu er jeg kommet op og nyder min anden kop te i det bedst tænkelige selskab, nemlig i min mands. De italienske boller er lige kommet ud af ovnen og ligger klar til at vi sætter tænderne i dem. Sønnike er dog ikke nået så langt som os andre og sådan skal det være. Søndag er dagen hvor vi har tid. Masser af tid.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    30. maj 2010 at 11:24