Reklame, ja tak

30. maj 2010

Jeg kan, ligesom som de fleste andre bloggere, godt lide at få lidt reklame for mine blogs og i dag så jeg i statistikken i maskinrummet, at mange af mine besøgende på Photobloggen kom fra én bestemt side og blev nysgerig på, hvad det var for en side. Siden som hedder Digitalfotoguiden.dk, er en ganske fin guide med masser af link til forskellige sider omkring foto. Jeg siger mange tak for, at jeg er fundet værdig til at få min PhotoblogDigitalfotoguiden.dk, jeg kunne dog godt have tænkt mig, at man havde stavet mit navn rigtigt. Jeg hedder lige pludselig ikke længere Catarina men Carina. 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Mor 30. maj 2010 at 17:23

  Du må kunne skrive til dem og få navnet rettet.

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 06:02

   @Mor: Ja, det kunne være jeg skulle prøve. 🙂

 • Reply Helle K. 31. maj 2010 at 08:21

  SÅ fedt – og velfortjent 🙂

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 20:28

   @Helle K.: Jeg er nu ikke helt glad for at hedde noget andet end det jeg hedder. 😕

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.