Menu
Teknologi

Reklame, ja tak

Jeg kan, ligesom som de fleste andre bloggere, godt lide at få lidt reklame for mine blogs og i dag så jeg i statistikken i maskinrummet, at mange af mine besøgende på Photobloggen kom fra én bestemt side og blev nysgerig på, hvad det var for en side. Siden som hedder Digitalfotoguiden.dk, er en ganske fin guide med masser af link til forskellige sider omkring foto. Jeg siger mange tak for, at jeg er fundet værdig til at få min PhotoblogDigitalfotoguiden.dk, jeg kunne dog godt have tænkt mig, at man havde stavet mit navn rigtigt. Jeg hedder lige pludselig ikke længere Catarina men Carina. 😕

0

4 kommentar

 • Mor
  30. maj 2010 at 17:23

  Du må kunne skrive til dem og få navnet rettet.

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2010 at 06:02

   @Mor: Ja, det kunne være jeg skulle prøve. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  31. maj 2010 at 08:21

  SÅ fedt – og velfortjent 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2010 at 20:28

   @Helle K.: Jeg er nu ikke helt glad for at hedde noget andet end det jeg hedder. 😕

   Reply

Skriv en kommentar