Menu
Dagligdagen

Hurtigere end ventet

Uha, så skal jeg da eller lige love for det blev mandag. Sønnike var eller lige kommet hjem og nu er han allerede tilbage på efterskolen igen. Weekenden er gået med masser af hygge, men på trods af det, synes jeg at det lige blev en smule for hurtigt mandag. Måske også vejret spiller ind, jeg er ikke god til længere perioder med regn og grå himmel, ikke når vi er så langt hende på året.

Søren er for længst smutte ud af døren, i dag fik jeg flere og længere kys, de skal nemlig holde indtil en gang hen ad onsdag aften, hvor han returnere fra en tur til Schweitz.

Jeg glæder mit til denne uge, for i morgen starter sommeren, i hvert fald i følge min kalender og senere på ugen, skulle temperaturer også nærme sig de sommerlige af slagsen. Jeg er klar. Klar til at tage i mod denne uge. Klar til de opgaver der venter mig, for jeg er sikker på det bliver en god uge også selvom den kom hurtigere end ventet.

8 kommentar

  • Catarina
    31. maj 2010 at 20:30