Hurtigere end ventet

31. maj 2010

Uha, så skal jeg da eller lige love for det blev mandag. Sønnike var eller lige kommet hjem og nu er han allerede tilbage på efterskolen igen. Weekenden er gået med masser af hygge, men på trods af det, synes jeg at det lige blev en smule for hurtigt mandag. Måske også vejret spiller ind, jeg er ikke god til længere perioder med regn og grå himmel, ikke når vi er så langt hende på året.

Søren er for længst smutte ud af døren, i dag fik jeg flere og længere kys, de skal nemlig holde indtil en gang hen ad onsdag aften, hvor han returnere fra en tur til Schweitz.

Jeg glæder mit til denne uge, for i morgen starter sommeren, i hvert fald i følge min kalender og senere på ugen, skulle temperaturer også nærme sig de sommerlige af slagsen. Jeg er klar. Klar til at tage i mod denne uge. Klar til de opgaver der venter mig, for jeg er sikker på det bliver en god uge også selvom den kom hurtigere end ventet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 31. maj 2010 at 08:09

  Sådan en weekend kan nu hurtigt få ben at gå på – desværre 🙂 Selvom jeg nu vælger at springe min weekend over – sådan i bagkogskabens lys 😉
  God mandag og solen og sommeren kommer idag 🙂 🙂

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 20:30

   @Helle K.: Ja, din weekend er ikke en ønskværdig én. Håber du får styr på trykket.

   Ja sommer solen kom i dag og den fortsætter har jeg hørt. 🙂

 • Reply Jonna 31. maj 2010 at 09:27

  Netop den uge de lover gør det rart at begynde på ugen.

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 20:31

   @Jonna: Ja, er det ikke bare dejligt. 🙂 Jeg længes noget så frygteligt. 🙂

 • Reply Bente 31. maj 2010 at 14:44

  Jeg er søreme også parat til sommerens indtog. Helt parat :-).
  Men jeg kunne nu også godt have brugt en lidt længere weekend … denne her havde lidt for mange input ;-).

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 20:32

   @Bente: Nogle weekender er altså bare for fyldte og så trænges der ekstra meget til e dag uden andre gøremål en dem som man selv vælger. 🙂

 • Reply Fru E 31. maj 2010 at 16:44

  Jeg tror bare jeg trænger til en enkelt fridag. Ikke en tom weekend, men en dag hvor jeg skulle have været på arbejdet, men bare kan slappe af og gøre ting jeg har lyst til.

  Ha’ en rigtig god uge 🙂

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 20:33

   @Fru E: Ja, en hel dag bare til én selv er altså guld værd – såda dage høre sig til en gang imellem.

   Også en god uge til dig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.