Sommeren kommer

31. maj 2010

Arbejds dagen sluttede og jeg havde lige et par ærinder jeg skulle inden jeg omkring 17:30 ladede her på matriklen. Da jeg havde smidt tasken og fået et glas iskoldt vand med et stykke frisk lime i, kastede jeg mig over græsslåmaskinen, for græsset her er en smule for ivrig med at nå solen og det selvom det blev slået i onsdags. Jeg måtte over hvert stykke to gange for at komme i bund. Da jeg endelig var igennem både plænen nedenfor og heroppe, var jeg også godt og vel brugt og trængte i den grad til et forfriskende bad. Nu sidder jeg og nyder et stort glas te og bare hygger.

Liggestolen kommer nok i brug i morgen, for der lover de mindst lige så smukt vejr som i dag. Sommeren kommer nu. Den er mere end velkommen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 31. maj 2010 at 20:45

  Den sommer har bare været ventet med SÅ meget længsel 🙂
  Jeg glæder mig.
  Vores græsplæne skal også slåes mindst to gange om ugen – håndværkeren har smidt et ordentlig læs gødning, men han skal selv slå den, så det er ok.

  • Reply Catarina 31. maj 2010 at 21:07

   @Helle K.: Her har jeg også gødet og nu er det så ris til egen r**. 😉 Men i det mindste er det mere græs i år end andre år tilsammen. 🙂

   Glæder mig over at vi får solen tilbage hele ugen. Måske der kan komme en smule farve på min blege krop. 😉

 • Reply Madame 1. juni 2010 at 06:53

  Jeg slog også græs i går – det giver rigtig god motion 🙂 Vi må nyde solen og liggestolen i dag!

  • Reply Catarina 1. juni 2010 at 07:04

   @Madame: Ja det må vi. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.