Menu
Skallebølle 2004-2021

Sommeren kommer

Arbejds dagen sluttede og jeg havde lige et par ærinder jeg skulle inden jeg omkring 17:30 ladede her på matriklen. Da jeg havde smidt tasken og fået et glas iskoldt vand med et stykke frisk lime i, kastede jeg mig over græsslåmaskinen, for græsset her er en smule for ivrig med at nå solen og det selvom det blev slået i onsdags. Jeg måtte over hvert stykke to gange for at komme i bund. Da jeg endelig var igennem både plænen nedenfor og heroppe, var jeg også godt og vel brugt og trængte i den grad til et forfriskende bad. Nu sidder jeg og nyder et stort glas te og bare hygger.

Liggestolen kommer nok i brug i morgen, for der lover de mindst lige så smukt vejr som i dag. Sommeren kommer nu. Den er mere end velkommen.

0

4 kommentar

 • Helle K.
  31. maj 2010 at 20:45

  Den sommer har bare været ventet med SÅ meget længsel 🙂
  Jeg glæder mig.
  Vores græsplæne skal også slåes mindst to gange om ugen – håndværkeren har smidt et ordentlig læs gødning, men han skal selv slå den, så det er ok.

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2010 at 21:07

   @Helle K.: Her har jeg også gødet og nu er det så ris til egen r**. 😉 Men i det mindste er det mere græs i år end andre år tilsammen. 🙂

   Glæder mig over at vi får solen tilbage hele ugen. Måske der kan komme en smule farve på min blege krop. 😉

   Reply
 • Madame
  1. juni 2010 at 06:53

  Jeg slog også græs i går – det giver rigtig god motion 🙂 Vi må nyde solen og liggestolen i dag!

  Reply
  • Catarina
   1. juni 2010 at 07:04

   @Madame: Ja det må vi. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar