Menu
Skallebølle 2004-2021

Sommeren kommer

Arbejds dagen sluttede og jeg havde lige et par ærinder jeg skulle inden jeg omkring 17:30 ladede her på matriklen. Da jeg havde smidt tasken og fået et glas iskoldt vand med et stykke frisk lime i, kastede jeg mig over græsslåmaskinen, for græsset her er en smule for ivrig med at nå solen og det selvom det blev slået i onsdags. Jeg måtte over hvert stykke to gange for at komme i bund. Da jeg endelig var igennem både plænen nedenfor og heroppe, var jeg også godt og vel brugt og trængte i den grad til et forfriskende bad. Nu sidder jeg og nyder et stort glas te og bare hygger.

Liggestolen kommer nok i brug i morgen, for der lover de mindst lige så smukt vejr som i dag. Sommeren kommer nu. Den er mere end velkommen.

4 kommentar

  • Catarina
    31. maj 2010 at 21:07