En hurtig beslutning

13. juni 2010

I aftes sad vi omkring klokke 6 og kikkede ud af vinduerne på campingvognen og så at de blygrå skyer herskede på himlen og at vinden var tiltaget ret så meget. Thomas Helmig skulle spille på parkscenen klokken 23, og ham ville jeg faktisk gerne se, men jeg var ikke meget for vejret. Vi sad og snakkede lidt og i løbet at ingen tid, besluttede vi, at det var nu vi skulle rive teltpælene op og sætte næsen hjemad. Nu arbejder vi ret godt sammen og efter beslutningen var taget og til vognen sad behørigt fast på bilens anhængertræk, gik der kun en halv time.

Vi kørte stille og roligt hjemad, da vinden hev godt i den store vogn. Omkring klokken 21 var vi her hjemme og vognen var sat ud på opbevaringspladsen i Odense. Resten af lørdagaften hyggede var bare herhjemme.

Selve festivallen var rigtig hyggelig og bestemt én vi godt kunne finde på at besøge igen. Den var til at overskue og mindede om en stor folkefest.

Jeg er nu spændt på at se slottes plæne igen om 14 dage, hvor vi skal hente Christian hjem, for den var ret så mudret og der blev i en lind strøm, kørt flis og grus på. Jeg tror ikke den sådan lige med det samme bliver plæne igen og nok ikke helt klar til de nye elever ankommer i august.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 13. juni 2010 at 12:53

  Skønt gummistøvlebillede 🙂
  Thomas Helmig eller ej så KAN det blive for vådt og smattet 😉

  • Reply Catarina 13. juni 2010 at 13:07

   @Helle K.: Tak. 😀

   Det var lige præcis det vi også blev enige om. 🙂

 • Reply anjoe 14. juni 2010 at 17:21

  Uha, godt vejr eller ej, så havde jeg klart forladt pladsen inden Thomas Helmigs optræden… uha, uha, han er sortlistet hos mig, dog ikke ligeså meget som Kim Larsen *LOL*

  • Reply Catarina 15. juni 2010 at 06:21

   @anjoe: Jeg ejer som heller ikke en plade med ham, men jeg elsker at høre musik når det spille live og så er det næsten lige meget hvilken musik det er. 😀

  Skriv en kommentar