Endnu en eksamen

15. juni 2010

.. blev overstået i dag, denne gang var det fysik som skulle klares og igen med et super flot resultat. Nu mangler der kun én enkelt eksamen, nemlig den i dansk og den falder på torsdag og sætter dermed punktum for sønnikes afgang fra folkeskolen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fru E 16. juni 2010 at 21:29

    Sikke han kan 🙂

    • Reply Catarina 17. juni 2010 at 06:36

      @Fru E: 🙂 ja og han er ret cool omkring det.

    Leave a Reply