Endnu en eksamen

15. juni 2010

.. blev overstået i dag, denne gang var det fysik som skulle klares og igen med et super flot resultat. Nu mangler der kun én enkelt eksamen, nemlig den i dansk og den falder på torsdag og sætter dermed punktum for sønnikes afgang fra folkeskolen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Fru E 16. juni 2010 at 21:29

    Sikke han kan 🙂

    • Reply Catarina 17. juni 2010 at 06:36

      @Fru E: 🙂 ja og han er ret cool omkring det.

    Skriv gerne en kommentar