Godkendt

15. juni 2010

I dag har været en ganske almindelig arbejdsdag, på nær at jeg en del gange har dryppet øjne. Her i formiddag skulle jeg ind på klinikken og have tjekket øjet. Hornhinden som blev løsnet for at læseren kunne komme til, har allerede fæstnet sig i kanten og skal nu bare have lov til at hele helt. Fra weekenden skulle jeg atter kunne gnide mig let i øjet, hvilket også betyder at jeg atter kan have makeup på. dejligt at det hele heler så hurtigt og at alt ser pænt ud derinde. Tænk, det er ikke engang 24 timer siden jeg fik foretaget indgreget. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 15. juni 2010 at 17:05

  Det går hurtigt fremad 🙂 ser du godt ud uden øjenmake-up? 😉

  • Reply Catarina 15. juni 2010 at 17:14

   @Helle K.: Næ, egentlig ikke, da mine vipper er helt hvide og dermed ser ud som om de er gennemsigtigt. 😉

 • Reply Fru E 15. juni 2010 at 19:14

  Simpelt hen imponerende. Glæder mig til at se dig uden briller 🙂

  • Reply Catarina 15. juni 2010 at 19:20

   @Fru E: det er bare så fedt. Ja, vi må se om vi kan finde en dag inden ferierene går i gang. 🙂

 • Reply Heidi 16. juni 2010 at 22:39

  Min mand fik lavet en laser operation for et år siden. Han er “født med briller” så han synes det er fantastisk at ha’ fået en laseroperation og aldrig mere skulle ha’ briller eller linser (indtil han får gammelmandssyn).

  Han blev anbefalet at bære solbriller, hver gang han var ude (også ved overskyet vejr) de første 3 mdr. og det første år i solskinsvejr.

  Hans syn er 0/0 og han var meget langsynet og havde meget bygningsfejl. En rigtig solstrålehistorie.

  Så jeg forstår godt dit valg!

  • Reply Catarina 17. juni 2010 at 06:40

   @Heidi: Sikke en dejlig historie fra IRL, det er helt utroligt hvad de kan udføre i dag og at det ikke tager mere end et par minutter. 🙂

   Jeg skal kun have solbriller på de første dage når jeg går udenfor, men det giver jo lidt sig selv, da solen skinner. 🙂

  Skriv gerne en kommentar