Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Flaget er hejst

..for i dag er det min mors fødselsdag. det plejer at være rigtigt sommervejr på hendes fødselsdag, men i år ser det ikke helt så sommerligt ud.

Om et lille øjeblik smutter Søren og jeg ud af døren og køre mod Odense, hvor min mor og far står klar. Fødselsdags gave til min mor er nemlig, og det kan jeg godt fortælle, for hun ved det godt, et tur med os alle i Cirkusrevyen på Bakken. Søndagens forestilling spilles dog på et lettere ukristelige tidspunkt, nemlig her klokken 9 om formiddagen, så deror den tidlige afgang. Igen i år, har vi været heldige at få pladser på 1. række, så udsynet er i orden. Efter turen i cirkusteltet skal vi have lidt frokost, inden vi atter vender næsen hjemad. Jeg er sikker på det bliver en dejlig dag for os alle.

8 kommentar

  • Catarina
    20. juni 2010 at 18:13