Menu
Hverdagen

Aller sidste gang

Lørdag morgen er en a de hyggeligste morgener for her er der masser af tid at gi’ af og det holder jeg rigtig meget af. I dag er tiden dog ikke uendelig, forude venter en lille kørretur til Als, nærmere bestemt Nordborg hvor frokosten skal indtages. Christian har dimension i dag og dermed er dagen også kommet, hvor han skal sige farvel til Nordborg Slot Efterskole og det skole år, som han selv siger er; “det bedste skole år, EVER”.

Vi har hørt fra andre at dagen i dag også kaldes “stor-tude-dag” så vi har fundet lommeletterne frem. Og det ender sgu med, at det ikke kun er Christian der får brug for dem, moren bliver nok også en smule påvirket. 😉
Det bliver rigtig dejligt at få Christian hjem igen, selvom han har været hjemme i mange af weekenderne, så er det ikke det samme som at have hverdagen sammen. Jeg glæder mig!

0

10 kommentar

  • Catarina
    27. juni 2010 at 15:47