Menu
Hverdagen

Aller sidste gang

Lørdag morgen er en a de hyggeligste morgener for her er der masser af tid at gi’ af og det holder jeg rigtig meget af. I dag er tiden dog ikke uendelig, forude venter en lille kørretur til Als, nærmere bestemt Nordborg hvor frokosten skal indtages. Christian har dimension i dag og dermed er dagen også kommet, hvor han skal sige farvel til Nordborg Slot Efterskole og det skole år, som han selv siger er; “det bedste skole år, EVER”.

Vi har hørt fra andre at dagen i dag også kaldes “stor-tude-dag” så vi har fundet lommeletterne frem. Og det ender sgu med, at det ikke kun er Christian der får brug for dem, moren bliver nok også en smule påvirket. 😉
Det bliver rigtig dejligt at få Christian hjem igen, selvom han har været hjemme i mange af weekenderne, så er det ikke det samme som at have hverdagen sammen. Jeg glæder mig!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    27. juni 2010 at 15:47