Menu
Teknologi

Et kort liv

Der var ikke noget at gøre, jeg havde længe set hvor det bar hen ad og i dag klokken 18:45 sluttede livet og historien for min Photoblog. Jeg vil fremover kun vise nogle af mine billeder her på bloggen. 🙂

14 kommentar

 • Fru E
  6. juli 2010 at 19:25

  Jeg elsker stadig, at se dine billeder 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2010 at 19:40

   @Fru E: Tak, det er dejligt at høre, nu skal du så kun besøge mig her for at se dem så det må siges at være lidt lettere. 😉

   Reply
 • Helle K.
  6. juli 2010 at 19:50

  Det gør mig ondt – selvom jeg ikke har skrevet mange kommentarer, så har jeg kigget alle billederne 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2010 at 21:32

   @Helle K.: Det ved jeg du gjorde, men jeg havde ikke lysten til at opdater den og vil heller vise mine billeder her eller noget. 🙂

   Reply
 • Sandra
  6. juli 2010 at 21:07

  Jeg håber så bare der kommer billeder her i stedet 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2010 at 21:33

   @Sandra: Det skal der nok komme, måske ikke så mange flere end nu. 😀

   Reply
 • Bo
  6. juli 2010 at 21:23

  Hejsa,

  Jeg er også en af de “anonyme” læsere, men vil da klart savne at læse dine indlæg som er fyldt med stor varme og indlevelse. Og dine billeder vil jeg også savne. Er selv fotograf, så rart at se hvad andre laver. 🙂

  /Bo

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2010 at 21:39

   @Bo: Velkommen til, dejligt med nye kommentatorer. 🙂

   Kender godt det med at se andres billeder, de nyder jeg også meget. det er nu ikke på grund af folk som har ondt i rumpetten at den er nedlagt, men mere det faktum at jeg ikke har lyst til at opdater den. 😉

   Det er folk fra det rigtige liv der har ond i rumpetten og de ting jeg foretager mig og det er, for at sige det mildt, ret træls.

   Reply
 • Per
  6. juli 2010 at 22:46

  Heldigvis kan vi jo stadig nyd mesterfotografen her på bloggen 🙂
  Men forstår godt dine bevæggrunde og samme tanke har da sommetider slået mig, men jeg fortsætter nu trods alt endnu.
  Og rigtig god ferie til dig og dine 😀

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2010 at 06:37

   @Per: Overdrivelse fremmer forståelsen 😆 tak for smigeren.

   Jeg nåede frem til at i stedet for et indlæg én gang om måneden, så kunne jeg bare vise dem her og så behøvede jeg kun at vedligeholde ét site.

   ønsker også jer en rigtig god ferie, når den rammer. Ses på den anden side. 😀

   Reply
 • Lone
  7. juli 2010 at 15:32

  Hej Catarina. Tak for din kommentar til min “tyverisag”. Det varmer, når man bliver støttet og ikke føler, at det er helt forkert, hvad man har gjort 🙂

  Jeg har fulgt din blog meget længe og nyder dine smukke billeder og dine beretninger fra dagligdagen.

  Jeg håber, du blæser på dem, som har ondt i røven, og fortsætter med at holde din dør åben her i blogland. Du er et udadvendt menneske og skal ikke gemme dig, fordi der tilfældigvis er nogle åndsamøber i periferien.

  Ha’ en rigtig god ferie. Jeg glæder mig til at se billeder derfra, hvor jeres vej fører hen 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2010 at 21:57

   @Lone: Har lige hurtigt læst over hos dig at det ikke hjaæp meget, for nu er den tilbage i buret igen. For filan da, der er bare nogle mennesker der ikke burde kunne få en hund. 🙁

   Tak for de gode ferie ønsker, det bliver helt rart med lidt luftforandring og så må jeg se hvad der sker når jeg returnerer. 🙂

   Reply
 • anjoe
  9. juli 2010 at 17:01

  Som jeg tidligere har kommenteret hos dig, så kaldte du ikke din fotoblog noget med “daily”, hvorfor at der kan gå pænt med tid imellem hvert et indlæg. Men at du har mistet gejsten undervejs, allerede inden at du fik et kortere vikariat jobmæssigt, er hvad det være vil, og helt OK selvfølgelig 😀
  Du er ikke den første, som er kløjes i “drømmen” om en fotoblog; jeg selv har helt andre ønsker med min, så den lever i bedste velgående, og det med blandingsgods – reklame for Lolland, men desuden masser af fotos urelateret til denne min favoritø, hvor jeg nu har boet de seneste 10 år og har tænkt mig at forblive livet ud 😀

  Reply
  • Catarina
   16. juli 2010 at 10:48

   @anjoe: det er nok mest er i det, er at jeg synes at min blog her mere et lig med mig, end den anden var det. Catarina.dk det er mig og også mine billeder. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar