Sidste aften med drengene

19. juli 2010

Aftenen før drengene skulle med toget hjem fra Geneve, tager vi ind på en skøn restaurant/hotel som ligger tæt på Annecy og helt ned til søen. Vi får anvist et rund bord ude på deres terrasse som er velbesøgt.

Søren og Sebastian vælger kanin med fori gras til forret. Christian og jerg “nøjes” med melon og skinke.Alle forretterne smagte os alle og vi glædede os hoveretterne. Drengene og Søren havde valgt noget kylling med delikat tilbehør, jeg noget fisk som var fanget i søren, jeg mener det var en See bass, altså aborre. Til desset, valgte Sebastian hindbærsorbet med vanilje parfait og hvid chokolade, vi andre tog ostetrollien, hvor der var et utal af oste at vælge imellem.


~Melon og skinke.


~Kanin og four gras.


~Seebass.


~Kylling.


~Hindbærsorbet med vanilje parfait og hvid chokolade.


~Ostetrolly.

En rigtig dejlig aften hvor vi gamle, som jo havde fået vin til maden, fortrak til bagsæddet og lod Sebastian fragte os sikker hjem til campingpladsen assisteret af Christian som sad ved siden af. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply