Sidste aften med drengene

19. juli 2010

Aftenen før drengene skulle med toget hjem fra Geneve, tager vi ind på en skøn restaurant/hotel som ligger tæt på Annecy og helt ned til søen. Vi får anvist et rund bord ude på deres terrasse som er velbesøgt.

Søren og Sebastian vælger kanin med fori gras til forret. Christian og jerg “nøjes” med melon og skinke.Alle forretterne smagte os alle og vi glædede os hoveretterne. Drengene og Søren havde valgt noget kylling med delikat tilbehør, jeg noget fisk som var fanget i søren, jeg mener det var en See bass, altså aborre. Til desset, valgte Sebastian hindbærsorbet med vanilje parfait og hvid chokolade, vi andre tog ostetrollien, hvor der var et utal af oste at vælge imellem.


~Melon og skinke.


~Kanin og four gras.


~Seebass.


~Kylling.


~Hindbærsorbet med vanilje parfait og hvid chokolade.


~Ostetrolly.

En rigtig dejlig aften hvor vi gamle, som jo havde fået vin til maden, fortrak til bagsæddet og lod Sebastian fragte os sikker hjem til campingpladsen assisteret af Christian som sad ved siden af. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar