Schweiz tur retur

20. juli 2010

I dag tog vi turen til Geneve. Drengene skulle med toget hjem og da det viste sig at toget fra Geneve, var det tog til Odense som havde færest skift undervejs, valgte vi at køre til Schweiz og sætte dem på toget. Klokken 15:14 trillede toget mod Basel, hvor første skift var og lige nu er de ved at gøre klar til endnu et skift inden sidste skift, som er i Fulda klokken 23:30. Derefter er det direkte til Odense, hvor de ankommer kl. 08:30 i morgen tidelig. Daniel har lovet at hente dem på stationen og de glæder sig alle, til en uge alene hjemme inden vi atter kommer hjem.

Nu sidder Søren og jeg og deler en 1/2 flaske kølig rosé, det er en ualmindelig dejlig sommeraften. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Bente 17. juli 2010 at 00:35

  En stille børnefri aften er nu ikke det værste – hverken i DK eller udenlands ;-).
  Nyd fortsat ferien!

  • Reply Catarina 17. juli 2010 at 09:11

   @Bente: Det er faktisk den første sommerferie hvor vi har nogle dage helt for os selv. 🙂

   Tak for de gode ønsker.

 • Reply Sidste aften med drengene 19. juli 2010 at 18:59

  […] før drengene skal med toget hjem fra Geneve, tager vi ind på en skøn restaurant/hotel som ligger tæt på Annecy og helt ned til søen. Vi […]

 • Skriv en kommentar