Menu
Camping i Europa / Campingferie 2010

Schweiz tur retur

I dag tog vi turen til Geneve. Drengene skulle med toget hjem og da det viste sig at toget fra Geneve, var det tog til Odense som havde færest skift undervejs, valgte vi at køre til Schweiz og sætte dem på toget. Klokken 15:14 trillede toget mod Basel, hvor første skift var og lige nu er de ved at gøre klar til endnu et skift inden sidste skift, som er i Fulda klokken 23:30. Derefter er det direkte til Odense, hvor de ankommer kl. 08:30 i morgen tidelig. Daniel har lovet at hente dem på stationen og de glæder sig alle, til en uge alene hjemme inden vi atter kommer hjem.

Nu sidder Søren og jeg og deler en 1/2 flaske kølig rosé, det er en ualmindelig dejlig sommeraften. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

3 Kommentar

  • Catarina
    17. juli 2010 at 09:11