Menu
Hverdagslivet...

Jeg ønsker mig :)


~Avenue Broadway Ice Blue Shiny – Billedet venligst udlånt af Cykelshoppen.dk.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

 • Bente
  26. juli 2010 at 22:24

  Det kan jeg godt forstå! Den ser også sej ud – sejere end min ;-).

  God arbejdslyst i morgen!

  SVAR
  • Catarina
   27. juli 2010 at 06:44

   @Bente: Jeg har haft en Avenue i gullig-orange før og det var bare cyklen for mig. den holdt til næsten alt og jeg kørte i 2 år med Christian i en cykeltrailer hængt bag på. Fantastisk cykel. 🙂

   Tak skal du have, er sikker på at arbejdsdagen bliver god. 🙂

   SVAR
 • Heidi
  29. juli 2010 at 16:08

  Det forstår jeg godt. Den er også rigtig flot den dér Avenue!

  Jeg har fik selv en fin rød “racer-cykel” sidste år, men dog ikke en Avenue, den kan man næsten ikke parkere i KBH. uden aldrig at se den igen…

  Hvis du går i seriøse tanker om en hurtig cykel, så kan jeg anbefale, at du køber med udvendige gear. Fordelen er at cyklen er langt lettere og ruller bedre, da vægten er langt mindre end én med indvendige gear.
  Bare se på gutterne i Tour de France, de har alle udvendige gear;o)

  SVAR
  • Catarina
   29. juli 2010 at 18:24

   @Heidi: Jeg har haft en Avenue før og den var bare fantastisk. 🙂 Jeg har også haft både 21 og 18 gears cykler og de har været super, men det var da jeg var ganske ung og cyklede omkring 300-400 km om ugen.

   Jeg er ikke ude efter en hurtig cykel, men bare én der kan klare at transporter mig fra a-b også om vinteren og det ved jeg, at sådan en Avenue med 7 indvendige gear kan. Der kommer nemlig også skærme og bagagebær på, så racercat, det var mig engang, men ikke mere. 😀

   SVAR
 • Småforelsket
  4. august 2010 at 15:32

  […] dag var jeg lige et smut i Rosengårdcentret for at hente et kuglehovede til mit nye fotostativ og da jeg nu aligevel var på de kanter, kikkede […]

  SVAR

Skriv en kommentar