Menu
Hverdagslivet...

Lørdag på farten

Inden weekenden blev skudt i gang i går, fik jeg en sms fra Pia af, at hun kørte fra København inden for 5 min. En weekend i det bedst tænkelige selskab er ikke af vejen. så snart jeg kom hjem fra jobbet, som jo også var min sidste arbejdsdag i denne omgang, kastede jeg mig over kødgryderne. Bangkok curry skulle aftensmaden være, en ret jeg vidste alle kunne lige og da det ydermere var trist regnvejr, passede det meget godt med at vi kunne få den indvendige temperatur op.

Efter en dejlig aften med masser af snak og grin, blandet med computer snak, væltede vi i seng omkring midnat. Men kun for at stå tidligt op og køre til Tyskland for at handle. Pia havde lige et par dåer der skulle med hjem til både sønnike og hende selv så Alfaens bagerum blev fyldt.

Da vi returnerede til Fyn og havde fået smidt alle de hersens dåer over i Pias bil, trængte vi i den grad til at få lidt frisk luft. Så på med skoene og ud på en 11 km lang gåtur i skovene omkring her og igennem de små idylliske bondehuse landsbyer. Det er det mest utrolige der kan blive vendt på sådan en gåtur. Jeg skal nok spare jer på detaljer, de er vist ikke for sarte øre alligevel. 😉

Nu står den på østvendt-terrasse-hygge inden der skal tændes op i grillen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Pia
  31. juli 2010 at 22:02

  Sjovt som sådan en stram frisure gir sit helt eget tarvelige billede af situationen, hvornår mon jeg lærer at enten skal håret ind imellem sættes eller os skal det sgu klippes af:(

  Rent faktisk var den dersens plads, oppe på den høje terrasse med udsigt, en ægte kongeplads. Fantastisk at sidde der i læ og slappe og hygge efter en helt igennem dejlig dag i det bedste selskab.

  Det her familien Catarina er balsam for sjælen- det ren wellness. Tror slet ik de er klar over hvor fantastiske de er, men det ér de:)

  Heldigt at være mig tænker jeg- og smiler lige midt i hjertet <3

  SVAR
  • Catarina
   31. juli 2010 at 22:11

   @Pia: Du ser sgi da bare fantastisk ud også når hårdet er oppe. Du ku’ skisme godt ligne en der underviste på universitetet. Og så våger du lige på at klippe dit hår af, det er lige som det skal være. 🙂

   Ja ja overdrivelse fremmer forståelsen. Eller også kommer du altså for lidt ud søde Pia. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar