Menu
Kogebogen / Småretter & salater

Tunsalat

Efter en dejlig cykelltur til og fra spinning (hjemturen dog med en ordentlig potion regn fra oven) vendt jeg hjem til en lækker hjemmelavet tunsalat. Sønnike havde været i sving i køkkenet. Mums altså, sådan en skive af det gode rugbrød med et læg icebergsalat og så tunsalat på toppen er sørme en himmerigsmad og ved et stort glas mælk til, ja så var jeg bare glad.

Ingredienser:
1 dåse tun i vand
1 dåse tun i olie
2 spsk. 2% græsk yougurt
1 spsk. mayonase
1 rød peber
150 g majs
1 håndfuld ærter (dem havde vi ikke lige flere af)
Salt og pebber

Fremgangsmåde:
De to dåser tun drænes lige lidt inden de komme i en skål og deles med en gaffel, derefter hakker du den røde pepper i fine små firkanter og komme den ned til tunen sammen med majs og ærter. Derefter tilsætter du youghurten og mayonasen og rør godt rundt. smag til med salt og peber. Velbekomme. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar