Tunsalat

5. august 2010

Efter en dejlig cykelltur til og fra spinning (hjemturen dog med en ordentlig potion regn fra oven) vendt jeg hjem til en lækker hjemmelavet tunsalat. Sønnike havde været i sving i køkkenet. Mums altså, sådan en skive af det gode rugbrød med et læg icebergsalat og så tunsalat på toppen er sørme en himmerigsmad og ved et stort glas mælk til, ja så var jeg bare glad.

Ingredienser:
1 dåse tun i vand
1 dåse tun i olie
2 spsk. 2% græsk yougurt
1 spsk. mayonase
1 rød peber
150 g majs
1 håndfuld ærter (dem havde vi ikke lige flere af)
Salt og pebber

Fremgangsmåde:
De to dåser tun drænes lige lidt inden de komme i en skål og deles med en gaffel, derefter hakker du den røde pepper i fine små firkanter og komme den ned til tunen sammen med majs og ærter. Derefter tilsætter du youghurten og mayonasen og rør godt rundt. smag til med salt og peber. Velbekomme. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.