Lækker lørdag

7. august 2010

Lørdagen er startet som en skøn skøn sommerdag hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Jeg har ikke ret mange planer for lørdagen end lidt huslige pligter og så håber jeg på, at jeg også kan få tid til at lege lidt med mit nye stativ. Jeg har se “noget” et andet sted og det kunne jeg godt tænke mig at lave min egen version af. Men nu får vi, at se hvad dagen bringer med sig, ud over em masse dejlig solskin. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fru E 7. august 2010 at 10:13

  Vejret er nemlig helt utrolig smukt i dag 🙂 Har været tidligt oppe og til spinning og inden længe skal jeg se, om jeg kan få liv i yngste og hendes veninde. De vil på shoppetur i Odense 🙂

  God weekend.

  • Reply Catarina 7. august 2010 at 12:28

   @Fru E: Håber i har nydt det dejligt vejr i Odense. 🙂 God weekend. 🙂

 • Reply Liselotte 7. august 2010 at 10:42

  Dejligt at vejret arter sig og det er bare med at nyde, så rigtig god fornøjelse med resten af lørdagen og din “leg” 🙂

  • Reply Catarina 7. august 2010 at 12:29

   @Liselotte: Tak skal du have. Ja, vejret er så fantastisk i dag. 🙂

 • Reply Therese 7. august 2010 at 15:01

  Det lyder som om du har en dejlig lørdag i vente. Det er om at nyde solen, for i morgen kommer der vist regn 🙂

  • Reply Catarina 7. august 2010 at 19:18

   @Therese: Det har været den skønneste dag. 🙂

  Leave a Reply