Menu
Hos os

Sikke en energi

Her dan anden dag stod jeg og kikkede på vores tujahæk, den så ret voldsom ud og var nok også mere end jeg lige kunne se mig ud af. Min far er havemand til fingerspidserne, så jeg ringede til ham og spurgte om han ikke havde lyst til at komme og hjælpe mig med at få klippet hækken godt ind og da jeg er fars pige, også selvom jeg snart er 44 år, så sagde han selvfølgelig ja. 🙂 Vi aftalte at det skulle være i dag, det det passede bedst ind i vores begges kram.

Jeg hentede min far klokken 8:30 og havde lige inden tjekket vejrudsigten, som ikke så alt for godt ud. Da vi kom herhjem, begyndte det at smådryppe lidt, men ikke mere end at vi godt kunne klippe. Min far vidste hvad der skulle gøres og der kom kan i ørnenæbet som noget af det første. der blev tyndet godt ud i de store tykke grene og da de værste var ryddet af vejen startede han hækkeklipperen og arbejdede sig stødt og roligt igennem hækken. Jeg var håndlanger og sørgede for at at min far kunne se gå uden at vade alt for meget rundt i afklip og indimellem var der tykke grene som klipperen ikke kunne klare, dem snuppede jeg med ørnenæbet.

Inden længe var vi ved vejs ende og så skulle der en trappestige til, for toppen skulle rettet ordentligt af. Jeg susede i kælderen og hentede sådan én og igen var det min far som fik klarede ærterne. Wauv hvor det pyntede. Nu skal jeg lige have taget den sidste del, som slet ikke er lige så slem som denne her del.

Vores æbletræ var efterhånden så stort, at mange af grenen hang hen over græsset og æblerne derpå, er faktisk ikke verdens bedste æbler, også fordi der ikke er blevet tyndet godt nok ud i træet. Min fra gik i gang og inden længe kunne vi atter gå under træet. Men nu var regnen for alvor begyndt og vi stoppede. Men én af de næste dage skal jeg lige op og have taget toppen af træet, så vi forhåbentlig næste år kan få dejlige æbler.

Nu ligger det hele derude og jeg venter bare på det skal blive tøjrvejr, for så vil jeg ud og have fjernet alt afklippet og ha’ stablet det op neden for huset, så det kan komme på en trailer en af de næste dage.

Kæmpe stor tak til min far fordi han gad hjælpe og også for at vise mig hvordan jeg beskær sådan et stort træ. Sikke en energi der er i den mand. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

10 Kommentar

  • Catarina
    17. august 2010 at 13:27