Well done

16. august 2010

Dagen startede allerede klokken 6 hvor jeg sprang ud af fjerne for at bage boller til sønnike, så han kunne få et par friske med i skole. Da jeg havde sagt farvel til ham, satte jeg ved tasterne og fik skrevet en ansøgning og rettet mit cv til og trykkede på send. Ved middagstid dyppede jeg den store penslel i den hvide maling og startede med at male i soveværelset. Inde længe var jeg dog løbet tør og måtte til malerhandlen for at hente 10 l. Flügger. På vejen fik jeg smidt reklamer og flasker af ved nærgenbrugen og nåede også inden om Fakta.

Hjemme igen pakkede jeg tasken og satte mig på cyklen for at smutte til en solid omgang spinning med den lokale Spinning Queen Yvonne. For filan hvo er hun hård, men det er altså fedt at smide en ordentlig læs kcal. Efter timen måtte jeg op på cyklen igen, men nu var benene ikke længer så friske om ned turen. Nu efter et dejligt bad, en skål mad, er jeg det man kalder well done.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Bente 16. august 2010 at 20:50

  Jeg tror, du kommer til at sove rigtig, rigtig godt i nat :-).

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 06:47

   @Bente: Jeg sover faktisk altid godt. 🙂

 • Reply Fru E 16. august 2010 at 21:01

  Hende Yvonne er nemlig bare fantastisk. Det var hende jeg startede hos og jeg var rigtig ærgelig over, at hun stoppede. Fede programmer hun kører.

  Du må hilsen hende 🙂

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 06:48

   @Fru E: Ja, hun er super. Skal nok hilse hende næste gang jeg har fornøjelsen af hende. 😀

 • Reply Madame 17. august 2010 at 06:45

  Det er flot, at du er så målrettet med motion – jeg må altså se at dyrke noget mere end bare cykling og lange traveture i højt tempo 🙂
  Ha’ en god tirsdag, Catarina!

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 06:49

   @Madame: som jeg har skrevet til dig før, så er jeg ikke målrettet, min hverdag har bare motion indbygget som en naturlig del, lige så naturlig som at spise og sove. 🙂

   God dag til dig også.

 • Reply Helle K. 17. august 2010 at 11:09

  God fornøjelse med hele din lange dag 🙂

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 11:53

   @Helle K.: Tak for det. 😀

 • Reply Jens 17. august 2010 at 12:51

  Suk og støn – jeg bliver helt forpustet….. 😉

  • Reply Catarina 17. august 2010 at 13:24

   @Jens: Hi hi – du må bare op på cyklen og igang. 🙂

  Skriv en kommentar