Well done

Dagen startede allerede klokken 6 hvor jeg sprang ud af fjerne for at bage boller til sønnike, så han kunne få et par friske med i skole. Da jeg havde sagt farvel til ham, satte jeg ved tasterne og fik skrevet en ansøgning og rettet mit cv til og trykkede på send. Ved middagstid dyppede jeg den store penslel i den hvide maling og startede med at male i soveværelset. Inde længe var jeg dog løbet tør og måtte til malerhandlen for at hente 10 l. Flügger. På vejen fik jeg smidt reklamer og flasker af ved nærgenbrugen og nåede også inden om Fakta.

Hjemme igen pakkede jeg tasken og satte mig på cyklen for at smutte til en solid omgang spinning med den lokale Spinning Queen Yvonne. For filan hvo er hun hård, men det er altså fedt at smide en ordentlig læs kcal. Efter timen måtte jeg op på cyklen igen, men nu var benene ikke længer så friske om ned turen. Nu efter et dejligt bad, en skål mad, er jeg det man kalder well done.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “Well done”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.