Åh, som det gjorde godt

23. august 2010

Efter at have brugt nogle timer i haven, bl.a. med hækkeklippere mellem hænderne og diverse andre redskaber, nåede jeg lige at få en bid mad og blive sorineret lidt, inden den stod på en solid omgang spinning.

Det gjorde virkelig godt at få svedt fuldstændig og aldeles igennem på en helt anden måde end havearbejde. Nu efter en dejligt bad er jeg bare på toppen og egentlig klar til lidt ballade, men jeg tror bare jeg vil tjekke om sønnike, er ved at få pakket til den rystesammentur han skal på i morgen. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Johnny 24. august 2010 at 08:58

  Hvor er du en sej aktiv kvinde! Og med et “foto-gen”…eller to 🙂

  • Reply Catarina 24. august 2010 at 12:42

   @Johnny: Hi hi, ja lidt foto bliver det til, ved siden af løb og spinning. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.