Åh, som det gjorde godt

23. august 2010

Efter at have brugt nogle timer i haven, bl.a. med hækkeklippere mellem hænderne og diverse andre redskaber, nåede jeg lige at få en bid mad og blive sorineret lidt, inden den stod på en solid omgang spinning.

Det gjorde virkelig godt at få svedt fuldstændig og aldeles igennem på en helt anden måde end havearbejde. Nu efter en dejligt bad er jeg bare på toppen og egentlig klar til lidt ballade, men jeg tror bare jeg vil tjekke om sønnike, er ved at få pakket til den rystesammentur han skal på i morgen. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Johnny 24. august 2010 at 08:58

    Hvor er du en sej aktiv kvinde! Og med et “foto-gen”…eller to 🙂

    • Reply Catarina 24. august 2010 at 12:42

      @Johnny: Hi hi, ja lidt foto bliver det til, ved siden af løb og spinning. 🙂

    Skriv en kommentar