Menu
Teknologi

Oprydning

Efter at jeg i morgen havde vinket farvel til sønnike, som i dag og i morgen er på ryste-sammen-tur, har jeg siddet her og fået skrevet ansøgning og ryddet op på computeren. Ind imellem er der også røget en vask i maskinen og opvaskemaskine har også klaret opvasken for mig. Jeg har som også fået taget en backup af catarina.dk og opdateret et par småting herinde.

En af de ting der trængte til opdatering, var min side med fotos. Der var kun 6 albums, men nu er der 11 og der kommer nok flere til med tiden. Hvis du ikke lige ved det, så kan siden findes i sidebaren neden under billedet af mig, ved at trykke på “fotografere” og i sidebaren neden under de små flickrbilleder, du skal bare trykke på det sidste “her”.

0

4 kommentar

 • Helle K.
  24. august 2010 at 15:29

  Hvor er du flittig 🙂
  Jeg har siddet begravet på kontoret med billeder fra festen i lørdags… besøg af vurdringsdame og næsten styr på den kvalme og svimmelhed som har besat mig i går og i dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. august 2010 at 15:56

   @Helle K.: du har da også været flitteg. 🙂

   Pyha, svimmelhed og kvalme er skisme da ikke rart – håber det snart går over. God bedring.

   Reply
 • anjoe
  24. august 2010 at 18:38

  Show/sjov læsning 😀

  Reply
  • Catarina
   24. august 2010 at 21:19

   @anjoe: Nemlig. 😀

   Reply

Skriv en kommentar