Menu
Teknologi

Legemorgen

Efter at manden var kysset farvel og Sønnike sendt ud af døren med et ønske om en dejlig dag, satte jeg vand over til te og fandt så ellers mit fotoudstyr frem og ældste mandens guitar frem. Jeg ville lege lidt med lys denne morgen.

Måske jeg lige skulle have støvet den der guitar af, inden den blev foreviget. 😉

0

12 kommentar

 • Per
  1. september 2010 at 09:45

  Det kender jeg godt … det med støvet altså 😉
  Dejlige billeder med skønne vinkler 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. september 2010 at 13:03

   @Per: Tak skal du have. Støv er en pestilens. 🙂

   Reply
 • Bente
  1. september 2010 at 10:35

  Fede billeder, trods støv :-).
  Vi to er da vist i øvrigt rigtig i fotohumør her til morgen … se selv 😉

  Reply
  • Catarina
   1. september 2010 at 13:04

   @Bente: Mange tak skal du have. 🙂

   Kikker over om et øjeblik. 🙂

   Reply
 • Therese
  1. september 2010 at 13:37

  Dejlige billeder af mit yndlingsinstrument. Jeg er især vild med det første billede 🙂
  Guitarer er i øvrigt nærmest umulige at støve af 😉

  Reply
  • Catarina
   1. september 2010 at 13:48

   @Therese: Tak skal du have. 🙂 Det første og det tredie er mine favoritter. Ok, så behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over støvet 😀 så jeg takker for infoen.

   Reply
 • Helle K.
  2. september 2010 at 12:24

  Skønne billeder – og støvet gør dem mere autentiske – eller sådan noget 😉

  Reply
  • Catarina
   2. september 2010 at 16:30

   @Helle K.: Tak skal du have – hummm autentiske, det var et rigtigt godt ord for billederne. Taaakkk. 😀

   Reply
 • anjoe
  2. september 2010 at 17:41

  He, he; ja, hvis du havde besøgt mit Playhouse, da fotos af fluer blev bragt; en siddende på kaffekrus, den anden på min blærbare, da var alskens “gris” tilsvarende at skue 😀
  Bortset fra det, da synes jeg faktisk, at du reelt skal overveje opstart som proff. fotograf. Du behøver jo ikke at favne alt!!!! Kontra skal du sikre dig markering af, hvad du vil som fotograf… og selvfølgelig blive registreret toldmæssigt! Måske kan du hos/i en lokal butik tæt på få sat farveruller op til brug for større fotograferinger???
  Det var ordene fra anjoe – hej og kram!

  Reply
  • Catarina
   2. september 2010 at 20:13

   @anjoe: Jeg må jeg vist hellere over og se den flue med egne øjne. 😀

   Jeg ville gerne starte op som selvstændig fotograf, men jeg er desværre slet ikke god nok. der er så mange super dygtigt fotografer derude og jeg ville ikke kunne tjene saltet til et æg. Men en glad amatør, det er jeg og jeg elsker at lege når tiden er til det, for det er kun igennem leg og nye indstillinger, at jeg bliver bedre. 🙂

   Kram til dig og tak for dine ord som jeg sætter meget pris på.

   Reply
 • Kim
  6. september 2010 at 06:58

  Spændende billeder, men heller støv på guitaren end på billedcensoren 😉

  Reply
  • Catarina
   6. september 2010 at 07:26

   @Kim: Uha ja det har du ret i. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar