Legemorgen

Efter at manden var kysset farvel og Sønnike sendt ud af døren med et ønske om en dejlig dag, satte jeg vand over til te og fandt så ellers mit fotoudstyr frem og ældste mandens guitar frem. Jeg ville lege lidt med lys denne morgen.

Måske jeg lige skulle have støvet den der guitar af, inden den blev foreviget. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Legemorgen”

  • @Therese: Tak skal du have. 🙂 Det første og det tredie er mine favoritter. Ok, så behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over støvet 😀 så jeg takker for infoen.

 • He, he; ja, hvis du havde besøgt mit Playhouse, da fotos af fluer blev bragt; en siddende på kaffekrus, den anden på min blærbare, da var alskens “gris” tilsvarende at skue 😀
  Bortset fra det, da synes jeg faktisk, at du reelt skal overveje opstart som proff. fotograf. Du behøver jo ikke at favne alt!!!! Kontra skal du sikre dig markering af, hvad du vil som fotograf… og selvfølgelig blive registreret toldmæssigt! Måske kan du hos/i en lokal butik tæt på få sat farveruller op til brug for større fotograferinger???
  Det var ordene fra anjoe – hej og kram!

  • @anjoe: Jeg må jeg vist hellere over og se den flue med egne øjne. 😀

   Jeg ville gerne starte op som selvstændig fotograf, men jeg er desværre slet ikke god nok. der er så mange super dygtigt fotografer derude og jeg ville ikke kunne tjene saltet til et æg. Men en glad amatør, det er jeg og jeg elsker at lege når tiden er til det, for det er kun igennem leg og nye indstillinger, at jeg bliver bedre. 🙂

   Kram til dig og tak for dine ord som jeg sætter meget pris på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.