Legemorgen

1. september 2010

Efter at manden var kysset farvel og Sønnike sendt ud af døren med et ønske om en dejlig dag, satte jeg vand over til te og fandt så ellers mit fotoudstyr frem og ældste mandens guitar frem. Jeg ville lege lidt med lys denne morgen.

Måske jeg lige skulle have støvet den der guitar af, inden den blev foreviget. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Per 1. september 2010 at 09:45

  Det kender jeg godt … det med støvet altså 😉
  Dejlige billeder med skønne vinkler 🙂

  • Reply Catarina 1. september 2010 at 13:03

   @Per: Tak skal du have. Støv er en pestilens. 🙂

 • Reply Bente 1. september 2010 at 10:35

  Fede billeder, trods støv :-).
  Vi to er da vist i øvrigt rigtig i fotohumør her til morgen … se selv 😉

  • Reply Catarina 1. september 2010 at 13:04

   @Bente: Mange tak skal du have. 🙂

   Kikker over om et øjeblik. 🙂

 • Reply Therese 1. september 2010 at 13:37

  Dejlige billeder af mit yndlingsinstrument. Jeg er især vild med det første billede 🙂
  Guitarer er i øvrigt nærmest umulige at støve af 😉

  • Reply Catarina 1. september 2010 at 13:48

   @Therese: Tak skal du have. 🙂 Det første og det tredie er mine favoritter. Ok, så behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over støvet 😀 så jeg takker for infoen.

 • Reply Helle K. 2. september 2010 at 12:24

  Skønne billeder – og støvet gør dem mere autentiske – eller sådan noget 😉

  • Reply Catarina 2. september 2010 at 16:30

   @Helle K.: Tak skal du have – hummm autentiske, det var et rigtigt godt ord for billederne. Taaakkk. 😀

 • Reply anjoe 2. september 2010 at 17:41

  He, he; ja, hvis du havde besøgt mit Playhouse, da fotos af fluer blev bragt; en siddende på kaffekrus, den anden på min blærbare, da var alskens “gris” tilsvarende at skue 😀
  Bortset fra det, da synes jeg faktisk, at du reelt skal overveje opstart som proff. fotograf. Du behøver jo ikke at favne alt!!!! Kontra skal du sikre dig markering af, hvad du vil som fotograf… og selvfølgelig blive registreret toldmæssigt! Måske kan du hos/i en lokal butik tæt på få sat farveruller op til brug for større fotograferinger???
  Det var ordene fra anjoe – hej og kram!

  • Reply Catarina 2. september 2010 at 20:13

   @anjoe: Jeg må jeg vist hellere over og se den flue med egne øjne. 😀

   Jeg ville gerne starte op som selvstændig fotograf, men jeg er desværre slet ikke god nok. der er så mange super dygtigt fotografer derude og jeg ville ikke kunne tjene saltet til et æg. Men en glad amatør, det er jeg og jeg elsker at lege når tiden er til det, for det er kun igennem leg og nye indstillinger, at jeg bliver bedre. 🙂

   Kram til dig og tak for dine ord som jeg sætter meget pris på.

 • Reply Kim 6. september 2010 at 06:58

  Spændende billeder, men heller støv på guitaren end på billedcensoren 😉

  • Reply Catarina 6. september 2010 at 07:26

   @Kim: Uha ja det har du ret i. 🙂

  Skriv en kommentar