Menu
Kogebogen / Kolde & varme drikke

Mojito

Jeg er så dårlig til at fejre mig selv, men i år synes jeg alligevel, at jeg ville jeg ville holde lidt pige tam-tam på lørdag, i anledningen af min fødselsdag fredag. Forberedelserne er i gang og nu da menuen er på plads, (italienske småretter) så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne koge vand, sukker og mynte ind til en sukkersirup, så det er lidt lettere at lave min favoritdrinken, Mojito, på lørdag.

Om lidt sier jeg mynten fra og hælde hele herligheden på en flaske sammen med nogle nye mynteblade. Umm det skal nok blive godt. 🙂 Hvis du ikke har prøvet en Mojito før, så får du lige opskriften her:

Ingredienser:
6 cl lys rom helst Havana Club rom
4-6 limebåde
4 cl sukkersirup eller 2 tsk. rørsukker
4-6 mynteblade
Lidt danskvand

Fremgangsmåde:
Mynteblade, limebåde (og sukker hvis det bruges) muddles i et halvhøjt glas.
Hæld sukkersirupen på.
Fyld glasset op med knuste isterninger, og tilsæt rommen.
Rør rundt og hæld lidt danskvand på toppen.

Skål!

21 kommentar

  • Catarina
    1. september 2010 at 13:41