Hygsom og flittiglise-dag

2. september 2010

Jeg fik arbejdet lidt med ansøgninger her i morges og da jeg have siddet et par timer, pakkede jeg taksen og trillede Peugeoten i IKEA, for at hente et par småting til det ene badeværelse, samt lidt andet. Derefter smuttede jeg op og handlede og på hjemvejen stoppede jeg lige ved frisøren for at se om de havde en tid til til at tage spidsen af mit hår samt farve mine bryn og vipper, som jo er helt gennemsigtige hvis de ikke får lidt farve engang imellem.

Efter en omgang frokost, satte jeg mælk og piskefløde over varmen og piskede æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig masse. Jeg skal nemlig bruge lidt vanilleis til desserten på lørdag og den bedste er nu den jeg laver selv. I morgen skal den køres på min ismaskine og så eller på frys. Umm, det bliver godt.

Mens jeg pakkede min taske til spinning, hældte jeg vand og sukker på et par nævefulde mandler og fik dem smidt i ovnen. Saltmandler sammen med en mojitoo, er slet ingen ringe kombi.


~Lige da jeg kom ud fra baddet, komme denne luftballon flyvende, jeg nåede lige at snuppe min badekåbe samt kamera inden jeg spurtende ud i haven for at få dette billede, inden den landede, derover bag træerne.

Så nu er er luften gået lidt af ballonen og jeg sidder dejligt tilbagelænet, med pc, på skødet og nyder aftenen og stilheden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Anne 2. september 2010 at 22:07

  åhhhh jeg må op i sådan en ballon igen…det var så super 🙂

  • Reply Catarina 3. september 2010 at 06:39

   @Anne: dete r også mit ønske at komme op i sådan én engang også selvom jeg har højdeskræk. (Elsker dog at flyve) 🙂

 • Reply Anne 3. september 2010 at 17:42

  Man når slet ikke at tænke ordet “højdeskræk” man nyder bare i fulde drag og længes deroppe allerede efter den næste tur 😀

  • Reply Catarina 4. september 2010 at 10:06

   @Anne: Det er også det jeg håber på når/hvis jeg engang skulle være så heldig at komme op i sådan én. 🙂

 • Reply Pia 4. september 2010 at 09:54

  Jeg fortryder allerede at jeg har spist morgenmad, ka fornemme at jeg burde lade alt pladsen i maven være til i aften, øj hvor jeg glæder mig:o)

  • Reply Catarina 4. september 2010 at 10:07

   @Pia: Tror det er meget godt du har spist morgenmad, for så meget is er der nu heller ikke…. 😆

  Skriv gerne en kommentar