Menu
Livet

Hygsom og flittiglise-dag

Jeg fik arbejdet lidt med ansøgninger her i morges og da jeg have siddet et par timer, pakkede jeg taksen og trillede Peugeoten i IKEA, for at hente et par småting til det ene badeværelse, samt lidt andet. Derefter smuttede jeg op og handlede og på hjemvejen stoppede jeg lige ved frisøren for at se om de havde en tid til til at tage spidsen af mit hår samt farve mine bryn og vipper, som jo er helt gennemsigtige hvis de ikke får lidt farve engang imellem.

Efter en omgang frokost, satte jeg mælk og piskefløde over varmen og piskede æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig masse. Jeg skal nemlig bruge lidt vanilleis til desserten på lørdag og den bedste er nu den jeg laver selv. I morgen skal den køres på min ismaskine og så eller på frys. Umm, det bliver godt.

Mens jeg pakkede min taske til spinning, hældte jeg vand og sukker på et par nævefulde mandler og fik dem smidt i ovnen. Saltmandler sammen med en mojitoo, er slet ingen ringe kombi.


~Lige da jeg kom ud fra baddet, komme denne luftballon flyvende, jeg nåede lige at snuppe min badekåbe samt kamera inden jeg spurtende ud i haven for at få dette billede, inden den landede, derover bag træerne.

Så nu er er luften gået lidt af ballonen og jeg sidder dejligt tilbagelænet, med pc, på skødet og nyder aftenen og stilheden.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

  • Catarina
    3. september 2010 at 06:39