Ahhh

26. september 2010

Nettop hjemvendt fra et helt igennem fantastik døgn i Odenses midt, hvor shopping frokost og mere shopping prægede lørdag eftermiddag. Senere, efter badning og omklædning på et dejligt stort renoveret værelse på Grand Hotel, stod den på middag og masser af grin i en af hotellets private rum. I dag er jeg vågnet med en stemme som lyder som et sagværk, hvilket jeg fik en del bemærkninger om da vi mødtes i hotellets restaurant til morgenmad. Alt for meget grin og snak, har taget livet af den. Men hvad pokker, den kommer nok igen og indtil da, tror jeg at mine mænd er glade for, at jeg ikke er så snaksagelig. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Fru E 26. september 2010 at 11:27

  Skøn lørdag du har haft dig 🙂 så pyt med stemmen.

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 11:39

   @Fru E: Ja, sådan tænker jeg også og skrive kan jeg da. 😀

 • Reply Therese 26. september 2010 at 11:30

  Uhh, det lyder som en helt perfekt lørdag 🙂 God søndag til dig.

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 11:40

   @Therese: Det var sååå sjovt og mega hyggeligt. :mrgreen:

 • Reply Olines 26. september 2010 at 11:41

  Du må hvile stemmen idag og fordøje den skønne dag igår! Dejlig søndag til dig.

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 11:45

   @Olines: Jeg tager en snakkeslapper og nyder søndagens dvaskhed. Også en rigtig god søndag til dig og familien. 🙂

  Skriv gerne en kommentar