Menu
Dagligdagen

Ahhh

Nettop hjemvendt fra et helt igennem fantastik døgn i Odenses midt, hvor shopping frokost og mere shopping prægede lørdag eftermiddag. Senere, efter badning og omklædning på et dejligt stort renoveret værelse på Grand Hotel, stod den på middag og masser af grin i en af hotellets private rum. I dag er jeg vågnet med en stemme som lyder som et sagværk, hvilket jeg fik en del bemærkninger om da vi mødtes i hotellets restaurant til morgenmad. Alt for meget grin og snak, har taget livet af den. Men hvad pokker, den kommer nok igen og indtil da, tror jeg at mine mænd er glade for, at jeg ikke er så snaksagelig. 😀

0

6 kommentar

 • Fru E
  26. september 2010 at 11:27

  Skøn lørdag du har haft dig 🙂 så pyt med stemmen.

  Reply
  • Catarina
   26. september 2010 at 11:39

   @Fru E: Ja, sådan tænker jeg også og skrive kan jeg da. 😀

   Reply
 • Therese
  26. september 2010 at 11:30

  Uhh, det lyder som en helt perfekt lørdag 🙂 God søndag til dig.

  Reply
  • Catarina
   26. september 2010 at 11:40

   @Therese: Det var sååå sjovt og mega hyggeligt. :mrgreen:

   Reply
 • Olines
  26. september 2010 at 11:41

  Du må hvile stemmen idag og fordøje den skønne dag igår! Dejlig søndag til dig.

  Reply
  • Catarina
   26. september 2010 at 11:45

   @Olines: Jeg tager en snakkeslapper og nyder søndagens dvaskhed. Også en rigtig god søndag til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar