Menu
Hverdagen

Ahhh

Nettop hjemvendt fra et helt igennem fantastik døgn i Odenses midt, hvor shopping frokost og mere shopping prægede lørdag eftermiddag. Senere, efter badning og omklædning på et dejligt stort renoveret værelse på Grand Hotel, stod den på middag og masser af grin i en af hotellets private rum. I dag er jeg vågnet med en stemme som lyder som et sagværk, hvilket jeg fik en del bemærkninger om da vi mødtes i hotellets restaurant til morgenmad. Alt for meget grin og snak, har taget livet af den. Men hvad pokker, den kommer nok igen og indtil da, tror jeg at mine mænd er glade for, at jeg ikke er så snaksagelig. 😀


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    26. september 2010 at 11:39