Havana Club

24. september 2010

.. er den rom som smager aller bedst i en mojit i og når man dufter til den og andre rom, så dufter denne af karamel og egetræ og ikke særligt meget af sprit. Nu står flaske, mit muddler træ og mynten fra haven klar – nu mangler vi kun gæsterne.

Maden er også klar og bordet dækket – så nu kan jeg med god samvittighed, mødes med ex-kollegaer, til en fredags vand, ja en øl ville nu ikke være dårlig, men jeg agter at tage bilen ind til Odense, det gir’ mig lidt mere tid derinde. Det bliver rigtigt hyggeligt at hilse på nogle af dem igen.

Jeg elsker at være i god til, så der er også er tid til at være spontan. Det bliver en dejlig fredag, kan jeg mærke.

 
 
 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Therese 24. september 2010 at 14:54

  Ha en rigtig dejlig fredag aften, og festivitas! Jeg smutter til Lyngby og pimper rødvin, så jeg skal nok skåle 😉

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 10:54

   @Therese: Tak vi havde en fantastisk aften. 🙂 Rødvinspimpning er heller ikke så ringe. 😀

 • Reply rejen 24. september 2010 at 18:19

  Hej Catarine, rigtig god fredag aften til dig…..

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 10:54

   @rejen: Tak og i lige måde. 🙂

  Skriv en kommentar