Havana Club

24. september 2010

.. er den rom som smager aller bedst i en mojit i og når man dufter til den og andre rom, så dufter denne af karamel og egetræ og ikke særligt meget af sprit. Nu står flaske, mit muddler træ og mynten fra haven klar – nu mangler vi kun gæsterne.

Maden er også klar og bordet dækket – så nu kan jeg med god samvittighed, mødes med ex-kollegaer, til en fredags vand, ja en øl ville nu ikke være dårlig, men jeg agter at tage bilen ind til Odense, det gir’ mig lidt mere tid derinde. Det bliver rigtigt hyggeligt at hilse på nogle af dem igen.

Jeg elsker at være i god til, så der er også er tid til at være spontan. Det bliver en dejlig fredag, kan jeg mærke.

 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 24. september 2010 at 14:54

  Ha en rigtig dejlig fredag aften, og festivitas! Jeg smutter til Lyngby og pimper rødvin, så jeg skal nok skåle 😉

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 10:54

   @Therese: Tak vi havde en fantastisk aften. 🙂 Rødvinspimpning er heller ikke så ringe. 😀

 • Reply rejen 24. september 2010 at 18:19

  Hej Catarine, rigtig god fredag aften til dig…..

  • Reply Catarina 26. september 2010 at 10:54

   @rejen: Tak og i lige måde. 🙂

  Skriv gerne en kommentar